KAV Autoverhuur

Bakwagen met laadklep huren

Wilt u een bakwagen met laadklep huren, zoek dan niet verder. KAV vormt de mobiliteitspartner waar u terecht kunt voor het huren van een bakwagen met laadklep. Bakwagens zijn zeer geschikt voor het transporteren van voornamelijk grote goederen. Onze bakken hebben ruime afmetingen zodat zij voldoende laadruimte bieden. De afmetingen zijn minimaal:
  • lengte: 3.60 meter
  • breedte: 2.07 meter
  • hoogte: 2.05 meter
De bakwagens met laadklep zijn ook uitermate geschikt als verhuiswagen. De bak biedt voldoende ruimte voor uw inboedel en met de laadklep kunt u eenvoudig uw goederen in- en uitladen. Onze bakwagens hebben verschillende laadvermogens variërend van 180 tot 3300 kilo. Een bakwagen met laadklep huren kan al met een rijbewijs B. KAV biedt echter ook bakwagens met laadklep aan waarvoor u over een rijbewijs B-E dient te beschikken. De bakwagens zijn te huur vanaf al onze vestigingen. Bekijk onze contact pagina voor de meest dichtstbijzijnde KAV vestiging.
bakwagen met laadklep

Waarom een bakwagen met laadklep huren bij KAV?

KAV verhuurt al ruim 45 jaar bakwagens met en zonder laadklep. Wij verhuren bakwagens van gerenommeerde merken zoals Mercedes en Iveco. Onze bakwagens zijn in de meeste gevallen voorzien van een automatische versnellingsbak en beschikken grotendeels over een trekhaak. De laadkleppen worden bevestigd en onderhouden door ons eigen carrosseriebedrijf van Veen. Daarnaast worden de bakwagens onderhouden door onze eigen professionele monteurs zodat zij in goede staat verkeren. Mocht u toch tegen problemen aanlopen, dan is onze helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

Wilt u een bakwagen met laadklep huren? Klik dan op onderstaande button.

Shortlease mogelijkheden Bakwagen met laadklep

Indien u voor een langere aaneengesloten periode een bakwagen met laadklep wilt huren zit u ook goed bij KAV. Hiervoor kunt u informeren naar onze “shortlease” mogelijkheden. Neem hierover contact op met onze sales afdeling. Indien u wilt shortleasen biedt KAV een afleverservice aan van het beoogde voertuig op een gewenste locatie.

Wilt u meer weten?

Indien u vragen heeft over het huren van een bakwagen met laadklep vul dan onderstaand formulier in