KAV Autoverhuur

Bestelbus huren

Wilt u een bestelbus huren? Doe dit dan bij KAV Autoverhuur! Wij verhuren al ruim 50 jaar bestelbusjes door geheel Nederland. Bestelbusjes zijn uitermate geschikt voor het vervoer van kleine- en grote goederen en dienen vaak als verhuisbus bij verhuizingen. Een bestelbus huren bij KAV Autoverhuur is al mogelijk met een rijbewijs B en kan vanaf alle vestigingen. Echter voor het groot rijbewijs (C en E) hebben wij ook voldoende mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan bakwagensvrachtwagenstrekkers en trailers en koelwagens. Koelwagens zijn voertuigen die zoals de naam al zegt kunnen koelen en friezen. In sommige gevallen tot wel -20 graden Celsius. De koelwagens zijn zeer geschikt voor het transport van onder andere voedingsmiddelen, bloemen, planten en medische producten.

Wij bieden bestelbusjes aan met verschillende laadruimten (3 tot 11 m3) en laadvermogen (500 – 1550 kg). Daarnaast hebben onze bestelbusjes een handgeschakelde- of automatische versnellingsbak en zijn zij in de meeste gevallen voorzien van een trekhaak. U mag met onze bestelbusjes ook naar het buitenland. Dit dient u echter wel vooraf aan de huur van de bestelbus bij ons aan te geven. Indien u geïnteresseerd bent om een bestelbus te huren, is het verstandig om bijtijds een reservering te maken voor een bepaald type bestelbus zodat deze voor u beschikbaar is vanaf een gewenste vestiging.

Wilt u voor langere tijd een bestelbus huren, ook dan kunt u bij ons terecht. Hiervoor bieden wij “shortlease” mogelijkheden aan. Vraag naar de voorwaarden bij onze sales afdeling.

Op onze contact pagina kunt u een overzicht vinden van alle adresgegevens van al onze vestigingen.

Bij KAV Autoverhuur kunt u eenvoudig een bestelbus huren

KAV Autoverhuur heeft ruime ervaring op het gebied van bestelbusjesverhuur. Onze bestelbusjes zijn van gerenommeerde merken (VAG en Stellantis) en worden goed onderhouden door onze eigen professionele monteurs. Hierdoor verkeren onze bestelbusjes in goede staat. Mocht er toch iets met de bestelbus aan de hand zijn kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Wilt u ons aanbod van bestelbusjes zien? Klik dan op de onderstaande button.

Wilt u een vraag stellen?

Indien u een vraag wilt stellen over het huren van een bestelbus, maak dan gebruik van onderstaand formulier