KAV Autoverhuur

Bestelwagen huren

Een Bestelwagen huren bij KAV Autoverhuur is een verstandige keuze! Bestelwagens zijn zeer geschikt voor het vervoer van zowel kleine als grote goederen en voor verhuizingen. KAV Autoverhuur verhuurt diverse soorten bestelwagens met verschillende laadruimten (3 tot 11 m3) en laadvermogen (500 tot 1550 kg). De meeste bestelwagens zijn geschikt voor een rijbewijs B. Wij bieden echter ook bestelwagens aan waarvoor u over een rijbewijs B+E moet beschikken. Daarnaast zijn de meeste bestelwagens voorzien van een trekhaak. Met KAV kunt u dus echt alles vervoeren. Wilt u voor langere aaneengesloten periode een bestelwagen huren? Dat is bij KAV Autoverhuur uiteraard mogelijk. Vraag hiervoor naar onze “shortlease” mogelijkheden en voorwaarden bij onze afdeling sales. Bij shortleasen bieden wij tevens een afleverservice van de beoogde bestelwagen bij u op locatie. Indien u een bestelwagen wilt huren, is het aan te raden om tijdig een reservering te maken voor uw gewenste type bestelwagen in verband met beschikbaarheid. Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze vestigingen.

Een bestelwagen huren doet u bij KAV Autoverhuur!

KAV Autoverhuur heeft ruim 45 jaar ervaring op het gebied van bestelwagenverhuur. Wij beschikken over een breed assortiment bestelwagens om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle bestelwagens van KAV worden onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren hierdoor in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan is onze helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor hulp. KAV biedt ook de mogelijkheid om zelfstandig bestelwagens te huren via onze KAV-app op uw smartphone. Uitermate handig wanneer u een bestelwagen wilt huren voor kortere periode. Wij noemen dit KAV4GO Bent u geïnteresseerd om een bestelwagen te huren? Bekijk dan ons aanbod via de onderstaande button.
Bestelwagen huren KAV Autoverhuur

KAV2GO

KAV Autoverhuur biedt met KAV2GO de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen in de week, geheel zelfstandig bestelwagens te reserveren en huren via onze KAV-app op uw smartphone. U huurt dan op uurbasis en betaalt alleen de tijd die u gebruikt. Gemak dient de mens! U kunt zich eenvoudig registreren via de website of de app en vervolgens rijden binnen 10 minuten. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen.
De KAV2GO bestelwagens zijn te huur bij de meeste KAV vestigingen en bij de meeste filialen van IKEA. Ook bij Hornbach en Praxis staan onze busjes. Voor meer informatie bekijk onze website kav2go.nl. Wij helpen u graag op weg2

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel uw vraag over het huren van bestelwagens.