KAV Autoverhuur

Over ons

Lees over de geschiedenis van KAV Autoverhuur,
onze unieke dienstverlening en onze vloot.
Meer dan 50 jaar ervaring

Kan Alles Vervoeren!

‘Kan Alles Vervoeren’. Deze naam is niet door ons bedacht maar door onze klanten. De letters KAV staan oorspronkelijk voor ‘Kerklingh AutoVerhuur’ maar deze naam werd al gauw omgetoverd tot onze verkregen geuzennaam. Wij zijn erg trots op onze naam en doen er ook alles aan om deze in ere te houden. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick ups en aanhangers.

Met 10 vestigingen door heel Nederland zijn al onze voertuigen overal beschikbaar en is er altijd een filiaal bij u in de buurt. Onze voertuigen verkeren in goede staat.   Ons wagenpark bestaat uit topmerken waaronder: Volkswagen, MAN, Mercedes, Volvo, Iveco, Peugeot en Fiat. Of u nu voor één dag wilt huren of voor een half jaar, u kunt altijd bij ons terecht.

Een tweede bijnaam die wij van onze klanten hebben gekregen is: ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’ omdat er bij ons altijd een oplossing is voor uw logistieke probleem. Ook voor grote en complexe logistieke vraagstukken bieden wij maatwerk waar kwaliteit voorop staat. Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op één van onze vestigingen. Wij helpen u graag op weg!

Over ons

HOE WIJ WERKEN

KAV Autoverhuur is specialist op het gebied van mobiliteit en vervoer. Wij houden ons continue op de hoogte van de trends en ontwikkelingen. Op deze manier weten wij wat er speelt binnen de markt waardoor wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit heeft er toe geleid dat wij al ruim 50 jaar een grote speler zijn binnen de verhuurbranche op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord.

Indien u een ander type voertuig wenst te huren, verzoeken wij u om een keuze te maken op de Home-pagina of om contact op te nemen met één van onze vestigingen.

Nog niet overtuigd?

De kracht van KAV Autoverhuur

Voor al uw wensen van vervoer hebben wij een oplossing. Zakelijk of privé, klein of groot alles is bij ons mogelijk!

Dit doen wij in samenwerking met onze zusterbedrijven.