KAV Autoverhuur

Over ons

Lees over de geschiedenis van KAV Autoverhuur,
onze unieke dienstverlening en onze vloot.
Meer dan 50 jaar ervaring

Kan Alles Vervoeren!

‘Kan Alles Vervoeren’. Deze naam is niet door ons bedacht maar door onze klanten. De letters KAV staan oorspronkelijk voor ‘Kerklingh AutoVerhuur’ maar deze naam werd al gauw omgetoverd tot onze verkregen geuzennaam. Wij zijn erg trots op onze naam en doen er ook alles aan om deze in ere te houden. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick ups en aanhangers.

Met 20 vestigingen door heel Nederland zijn al onze voertuigen overal beschikbaar en is er altijd een filiaal bij u in de buurt. Onze voertuigen verkeren in goede staat. Dit verzorgen wij zelf met behulp van onze eigen garages en carrosseriebedrijf ‘Carrosseriecenter van Veen‘. Ons wagenpark bestaat uit topmerken waaronder: Mercedes, Volvo, Opel, Iveco, Man en Smart. Of u nu voor één dag wilt huren of voor een half jaar, u kunt altijd bij ons terecht.

Een tweede bijnaam die wij van onze klanten hebben gekregen is: ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’ omdat er bij ons altijd een oplossing is voor uw logistieke probleem. Ook voor grote en complexe logistieke vraagstukken bieden wij maatwerk waar kwaliteit voorop staat. Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op één van onze vestigingen. Wij helpen u graag op weg!

Over ons

HOE WIJ WERKEN

KAV Autoverhuur is specialist op het gebied van mobiliteit en vervoer. Wij houden ons continue op de hoogte van de trends en ontwikkelingen. Op deze manier weten wij wat er speelt binnen de markt waardoor wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit heeft er toe geleid dat wij al ruim 50 jaar een grote speler zijn binnen de verhuurbranche op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Met de opkomst van het gebruik van de smartphones zijn wij in staat geweest om autoverhuur nog makkelijker te maken. Zo kunt u bij ons zelfstandig auto’s huren via een app op uw mobiel 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Zowel de personenauto’s als bestelwagens vallen onder het ‘deelauto’ principe. Onze auto’s zijn te huur vanaf meerdere locaties in diverse steden en bij alle filialen van KAV Autoverhuur. De verhuur van auto’s verloopt via onze zusterbedrijven (ConnectCar, Witkar en StudentCar). Voor meer informatie over autoverhuur verwijzen wij u graag naar onze Auto’s pagina. Wij bieden dus een vergelijkbare service aan voor busjes. Zo kunt u bij ons naast de traditionele huur ook 24/7 een busje huren via onze app. Dit noemen wij KAV2GO. De busjes zijn te huur bij diverse KAV Autoverhuur filialen maar ook o.a. IKEA vestigingen. Uitermate geschikt voor wanneer u snel een busje wilt huren voor korte periode bijvoorbeeld voor verhuizingen, een bezoek aan een bouwmarkt/tuincentrum het vervoer van meubilair et cetera. Indien u een ander type voertuig wenst te huren, verzoeken wij u om een keuze te maken op de Home-pagina of om contact op te nemen met één van onze vestigingen.
Nog niet overtuigd?

De kracht van KAV Autoverhuur

Voor al uw wensen van vervoer hebben wij een oplossing. Zakelijk of privé, klein of groot alles is bij ons mogelijk!

Dit doen wij in samenwerking met onze zusterbedrijven.

ConnectCar
Auto’s huren via uw mobiel op basis van “Roundtrip” 24/7 beschikbaar.
Witkar
Auto’s huren via uw mobiel op basis van “Freefloating” 24/7 beschikbaar.
Auto’s huren via uw mobiel zeer geschikt voor studenten. 24/7 beschikbaar.
KAV4GO
Met KAV4GO bestelwagens huren via uw mobiel 24/7 beschikbaar.
Tuk Tuk Company
Voor de verhuur van tuktuk’s en diverse events.
Het eigen carrosseriecentrum van KAV Autoverhuur.
Valk Autoverhuur
Autoverhuur in samenwerking met diverse van de Valk hotels