Reserveren

Het verhuurproces

In deze video laten we zien hoe makkelijk het is om bij ons te huren.

Helemaal op de hoogte?

Veelgestelde Vragen

Wat is een huurdag?

Een huurdag is een kalenderdag en loopt van 07.00 uur tot de volgende morgen 07.00 uur.

Moet ik borg betalen?

Ja, voorafgaand aan de huur dient u een borg te betalen. Dit kan door middel van online (iDeal betaalverzoek), pinnen, creditcard of contanten. De borg bestaat uit het eigen risico bedrag vermeerderd met de vermoedelijke huursom van het voertuig. Deze huursom bestaat uit de verwachten huurprijs, de verwachte extra gereden kilometerprijs, de eventuele premieverlaging eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en het brandstofverbruik.

Op welke wijze kan ik deze voldoen?

Voorafgaand aan de huur dient u een borg voldoen. Dit kan door middel van online (iDeal betaalverzoek), pinnen, creditcard of contanten.

Kan ik een voertuig bij een andere vestiging inleveren dan waar ik hem opgehaald heb?

Voor wat betreft de zgn. One-way-Rental, theoretisch kan dat, dit echter is op basis van beschikbaarheid, en in overleg met de betreffende KAV-vestigingen. Hiervoor wordt een extra dag huur in rekening gebracht.

Kan ik ook op zondag huren?

Huren op zondag is op aanvraag mogelijk. Neem contact op met de dichtstbijzijnde KAV vestiging.

Hoe lang moet ik in het bezit zijn van een rijbewijs voor ik kan huren?

KAV Autoverhuur hanteert geen minimumperiode voor het in het bezit hebben van een rijbewijs.

Mag ik met het gehuurde voertuig naar het buitenland?

Ja, maar alleen als dit op het huurcontract vermeld staat. Voor de volgende landen is dit mogelijk zonder extra kosten: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Voor alle andere landen is een extra dekking nodig. Deze kunt u aanvragen bij het filiaal waar u wilt huren. Houd er rekening mee dat voor het aanvragen hiervan en het aanpassen van de groene kaart minimaal een werkweek nodig is en dus op tijd aangevraagd moet worden.

Particulier een auto huren bij KAV Autoverhuur

Wil je als particulier een auto huren? Dat kan bij KAV Autoverhuur. Als particulier kun je bij ons terecht voor een ruim aanbod aan voertuigen. Van auto’s tot vrachtwagens en van busjes tot koelwagens, bij KAV Autoverhuur ben je aan het juiste adres.

Auto huren als particulier

Wanneer je een auto huurt als particulier biedt dit veel voordelen. Het belangrijkste is de flexibiliteit. Geen zorgen meer over onderhoud, verzekeringen of afschrijving van de auto. Met een paar drukken op de knop huur je zo een auto die bij je past. Ga voor een auto die past bij jouw behoeften en wensen, zonder na te hoeven denken over verzekeringen, services en andere kosten.

Korte termijn versus langetermijnhuur

Bij KAV Autoverhuur kun je zowel voor de korte als de lange termijn een auto huren. Huur een auto per dag, week, of maand met onze boekingstool online. Wil je langer huren? Ga dan voor onze short lease opties als particulier. Dit is niet alleen voordeliger dan huren, maar is ook na één maand dagelijks opzegbaar. Op deze manier bieden we je flexibiliteit en gemak, zonder vast te zitten aan een langdurig contract.

Particulier busje huren: Ideaal voor verhuizingen en groepen

Heb je een verhuizing op de planning staan, of ga je een weekendje weg met vrienden of familie? Dan is een busje huren als particulier een uitstekende keuze. KAV Autoverhuur heeft een breed scala aan busjes beschikbaar die geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

Vrachtwagen huren als particulier: Voor de grote klussen

Soms is een gewone auto of een busje niet voldoende. Voor de echt grote klussen biedt KAV Autoverhuur ook de mogelijkheid om een ## vrachtwagen te huren als particulier. Dit is ideaal voor grote verhuizingen of het transporteren van zware goederen. Met de juiste vergunningen en een ruime keuze aan vrachtwagens zorgt KAV ervoor dat je altijd het juiste voertuig hebt voor jouw klus.

Voor elke particulier een voertuig

Wij bieden bij KAV Autoverhuur een groot scala aan auto’s, busjes, vrachtwagens en andere voertuigen die je eenvoudig als particulier kunt huren. Ga voor een kortetermijnoplossing en huur een voertuig voor een dag of week. Wil je een maand of langer huren? Dan is short lease de beste optie voor jou. Ontdek de voordelen van particulier auto huren bij KAV en geniet van zorgeloos rijplezier. Boek direct via onze handige boekingstool of neem contact met ons op.

Boek jouw voertuig als particulier

Telefoonnummers