Verhuurmedewerk(st)er Amsterdam | Fulltime / Parttime

Verhuurmedewerk(st)er Amsterdam | Fulltime / Parttime
Kenmerkend voor KAV Autoverhuur? Enthousiasme! Dat zie je in ons team, maar ook bij klanten en berijders die erg tevreden zijn over de service die we bieden. En dat doen we inmiddels al 50 jaar, met 16 vestigingen in heel Nederland. Onze 'Kan Alles Vervoeren' belofte maken we dagelijks waar met alles van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens. Maar ook voor personenauto's ben je bij KAV Autoverhuur welkom. Daarmee bieden we zorgeloze mobiliteitsoplossingen aan zowel bedrijven als particulieren.

KAV Autoverhuur groeit snel! Daarom zoeken we voor ons filiaal in Amsterdam klantgerichte verhuur medewerk(st)er. In de basis fulltime, maar parttime is zeker bespreekbaar.

Wat ga je doen?
Als visitekaartje van KAV Autoverhuur loop je mee met de Rental Manager, die je de kneepjes van het vak leert. Je adviseert klanten aan de telefoon of aan de balie bij hun keuze voor een geschikt voertuig. En is de beste optie gevonden, dan zorg je dat alles perfect geregeld wordt. Vriendelijk, flexibel, servicegericht, alles voor de beste klantwaardering.
Je schakelt snel. Voertuigen schoonmaken, motorische checks, administratieve taken, je pakt alles met hetzelfde enthousiasme op en aan.

Wat neem je mee?
Je hebt minimaal een VMBO – diploma
Je bent in het bezit van een B rijbewijs (minimaal 1 jaar)
Je kunt goed functioneren in een dynamische werkomgeving en moeiteloos schakelen tussen verschillende taken
Je bent sociaal vaardig en spreekt goed Nederlands en Engels
Je werkt zorgvuldig en bent bereid om je collega’s te helpen
Je bent ook beschikbaar in het weekend
Dit is ons aanbod
Vanaf je eerste werkdag word je direct betrokken en ben je onderdeel van een hecht team.
Ervaring in de verhuurbranche is een pre. Heb je niet echt ervaring? Geen probleem, wij zorgen voor goede begeleiding en een uitdagende baan in de automotive.

Enthousiast?
Stuur je motivatie en cv naar onze Regio Manager Dennis Hoek vacature@kavautoverhuur.nl.
Als je vragen hebt, neem dan contact op met Dennis Hoek via
06 – 5807 5914

Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Telefoonnummers