Vakantie stationwagen Vakantie auto

Auto huren voor jouw vakantie bij KAV Autoverhuur!

Ben je op zoek naar de ultieme vakantie-ervaring in Nederland of in het buitenland? Wil je de vrijheid om op eigen tempo te reizen? Bij KAV Autoverhuur kun je eenvoudig een voertuig huren dat perfect past bij jouw vakantiebehoefte. KAV Autoverhuur biedt een breed scala aan opties voor voertuigen. Zo kun je voor jouw vakantie terecht voor verschillende voertuigen: van compacte auto’s tot ruime personenbusjes. Ontdek prachtige stranden, verken pittoreske dorpjes, of bewonder adembenemende landschappen met jouw huurauto van KAV.

aanbod

Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Bij KAV Autoverhuur kun je terecht voor het huren van auto’s voor vakanties in binnen- en buitenland. Ga voor een compacte auto voor een citytrip door de smalle straten van Italië, of een all-inclusive vakantie in Zuid-Europa. Of ga je liever voor een ruime gezinsauto voor een avontuurlijke reis door Spanje? Voor kampeerliefhebbers die met een caravan op vakantie gaan, verhuren we auto’s met een trekhaak. Zo heb je voor elk type vakantie een geschikte huurauto!

Door onze betrouwbare service, goed onderhouden auto's en flexibele opties zorgen we ervoor dat jouw vakantie onvergetelijk wordt. De auto is in heel Nederland af te halen, of kunnen zelfs voor je deur worden bezorgd. Zo hoef je de auto alleen nog maar in te laden.

Daarnaast bieden we scherpe tarieven voor als je een auto langer huurt. Maak gebruik van onze boekingstool en bekijk welke auto het best bij jouw vakantiebehoefte past. Op deze manier heb je geen onvoorziene kosten voor de huur van jouw vakantieauto.

Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Ook voor je vakantie naar het buitenland kun je een auto (of busje) huren bij KAV Autoverhuur. Met de huurauto of het huurbusje kun je gewoon naar het buitenland rijden, met dezelfde voorwaarden zoals ze in Nederland gelden. Je kunt afreizen naar de volgende landen, zonder extra kosten:

 • België
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Finland
 • Frankrijk
 • Ierland
 • Italië
 • Luxemburg
 • Malta
 • Monaco
 • Noorwegen
 • Oostenrijk
 • Portugal
 • San Marino
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk
 • Zweden
 • Zwitserland

Voor alle andere landen is extra dekking nodig, zodat je ook daar verzekerd bent. Deze kun je aanvragen bij het filiaal waar je wilt huren. Houd er rekening mee dat de aanvraag ongeveer een werkweek kan duren.

Busje huren vakantie

Ben je op zoek naar een ruim en comfortabel voertuig dat geschikt is voor een groot gezelschap? Dan kun je bij KAV Autoverhuur ook een busje huren voor je aankomende vakantie. De busjes hebben een capaciteit van 5 tot 9 personen, zodat je met een groot gezelschap vrienden of familie op reis kunt.

We hebben een breed assortiment busjes te huur. Zo hebben niet alleen Peugeot-busjes, maar ook Volkswagen-busjes te huur. Op deze manier heb je voldoende ruimte voor al je familie en vrienden, inclusief de bagage. Daarnaast ben je verzekerd van comfortabel reizen en voldoende zitplaatsen voor iedereen. Of je nu op vakantie gaat dicht bij huis, of ver weg de grens over: bij KAV Autoverhuur ben je verzekerd van vervoer dat bij jou past.

6-persoons busje huren voor vakantie

Wil je met een grote familie of vriendengroep op vakantie met slechts één auto? Bij KAV Autoverhuur verhuren we busjes van 5 tot wel 9 personen. Wil je een 6 persoons busje huren voor je vakantie mét voldoende ruimte voor alle bagage? Bekijk al onze personenbusjes om te zien welk busje het best past bij jouw reisgezelschap. Want ook wij weten: de reis is minstens zo belangrijk als de bestemming!

Elektrisch busje huren voor vakantie

Bij KAV Autoverhuur kun je naast personenbusjes op benzine ook een elektrisch busje huren voor je vakantie. Met onze elektrische bus combineer je comfortabel en ruim reizen met de voordelen van milieuvriendelijk rijden. Zo ervaar je niet alleen de vrijheid, ruimte en het comfort van het reizen met een busje, maar profiteer je daarnaast ook van de stille en efficiënte rit van een elektrisch voertuig. Op deze manier draag je bij aan een schonere toekomst en geniet je van een rustige en ontspannen reiservaring.

Auto km vrij huren voor vakantie?

Een auto of busje bij KAV Autoverhuur komen altijd standaard met minimaal 100 vrije kilometers per dag. Dit is afhankelijk van het type voertuig en de duur dat je het voertuig huurt. Alle huurauto’s en personenbusjes komen standaard met 200 vrije kilometers per dag en 1.200 vrije kilometers per week. Hierna betaal je een vast bedrag per kilometer, afhankelijk van het voertuig. Bekijk de prijstabellen bij jouw favoriete busje of auto. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Verzekerd op reis

Vanuit KAV is de huurauto verzekerd tijdens je vakantie. Uiteraard kun je altijd ter plekke bij het huren een extra verzekering afsluiten. Zo kun je je eigen risico verlagen van € 750 naar € 450 en bieden we een ongevallen inzittendenverzekering en een ruit- en bandverzerkering aan.

Bij KAV Autoverhuur staat kwaliteit voorop. Onze busjes zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze altijd in uitstekende staat verkeren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze topprioriteiten, zodat je met een gerust hart de weg op kunt, ook tijdens jouw vakantie.

Mocht er onverwachts een ongeval plaatsvinden of schade aan het voertuig ontstaan, dan ben je bij ons goed gedekt. Zo ben je verzekerd van een vakantie waarin alle risico’s zijn weggenomen. Heb je een doorlopende reisverzekering of een kortlopende reisverzekering? Bekijk de polisvoorwaarden van je verzekering voor eventuele aanvullende dekkingen en voorwaarden over vervangend vervoer. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ga je voorbereid op reis.

Wil je meer weten over de opties voor het huren van een auto of busje voor jouw vakantie? Neem dan contact met ons op.

Met KAV op vakantie!

Telefoonnummers