Maatschappelijk verantwoord ondernemen

KAV heeft al geïnvesteerd in verjonging van de huurvloot en elektrische/hybride voertuigen toegevoegd in het assortiment. Maar wist dat wij daarnaast meedere meerdere duurzame doelen ondersteunen?

Sociale impact maken met United Painting

United Painting is een collectief van kunstenaars, schrijvers en ontwerpers met een gedeelde passie voor het creëren van massale kunstwerken op onverwachte plaatsen over de hele wereld: van vluchtelingenkampen tot pleinen. United Painting is een groeiende beweging van creatief activisme, die iedereen omarmt die graag meedoet.

KAV sponsort onelegety

KAV Autoverhuur sponsort paralympisch alpineskiër naar zijn #roadtoitaly. In 2026 neemt hij deel aan de paralympische winterspelen in Italië. KAV Autoverhuur draagt zijn steentje bij door het vervoer naar de bergen te verzorgen.

KAV werkt samen met Well Water

Zowel bij KAV Autoverhuur als bij Well Water staat duurzaam ondernemen centraal. Zo goed als mogelijk willen wij zorgen dat onze producten en diensten zo min mogelijk impact op het milieu hebben.

KAV heeft #hartvoordezaak

Mede dankzij onze investering zorgen we ervoor dat iedereen snelle hulp krijgt bij een hartstilstand, beroerte of hartinfarct en zoveel mogelijk mensen in goede gezondheid overleven.