Busje huren KAV Utrecht / Nieuwegein

  • Maandag 07:00 tot 17:00
  • Dinsdag 07:00 tot 17:00
  • Woensdag 07:00 tot 17:00
  • Donderdag 07:00 tot 17:00
  • Vrijdag 07:00 tot 17:00
  • Zaterdag 08:00 tot 12:00
  • Zondag gesloten
 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje huren Utrecht - Nieuwegein

Busje huren in de regio Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers. Dus ook een bestelbus huren in de provincie Utrecht kan gewoon. Niet zo gek dus dat wij bekend staan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in de regio Utrecht.

Wanneer u een busje in Utrecht of in de omgeving van Utrecht wilt huren bent u van harte welkom bij ons filiaal in Nieuwegein. We zitten gevestigd op het industriepark Steenakker. U vindt ons wagenpark aan de Ringwade 6, 3439 LM Nieuwegein. Er is goede parkeergelegenheid aanwezig waar u gratis kunt parkeren. Ons wagenpark is binnen 4 minuten te bereiken vanaf de A12 via afslag 17. Vanaf afslag 18 Houten duurt het ongeveer 6 minuten tot u bij KAV Autoverhuur Nieuwegein bent. Van KAV Autoverhuur Nieuwegein naar de IKEA in Utrecht rijden duurt ongeveer 11 minuten.

Flowers

Voor elk vervoersprobleemeen oplossing

Wilt u een busje huren in Nieuwegein voor een verhuizing? Of heeft u een mooie set meubels aangeschaft? Past die ene kast niet in uw eigen auto? Wanneer u zelf helpende handen heeft, is een busje huren vaak goedkoper dan een transportbedrijf inschakelen. Bij KAV vindt u verschillende maten busjes, die geschikt zijn voor verschillende situaties.

Busje huren in Utrecht voor een verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen in de regio Utrecht? Dan is een verhuisbus huren een belangrijk onderdeel van de dag! Bij KAV Autoverhuur in Nieuwegein hebben we busjes, bakwagens en vrachtwagens in verschillende formaten beschikbaar. Met verschillende extra’s zoals verhuisdozen, een ‘hondje’, een steekwagen, een traploper en nog veel meer kan je jouw verhuizing nog makkelijker maken. Twijfelt u over welk formaat busje u nodig heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Busje huren voor kort gebruik

Een busje huren in de regio Utrecht voor het vervoeren van nieuwe aankopen zoals een meubelset of een kast die niet in uw auto past? Ook voor korte afstanden en periodes is het mogelijk om bij KAV Nieuwegein een busje te huren. Reserveer gemakkelijk online de gewenste periode.

Dagje weg met een personenbus in Utrecht

Bij KAV Autoverhuur Nieuwegein kunt u niet alleen busjes huren voor het vervoeren van spullen, we hebben ook verschillende personenbusjes beschikbaar. Ideaal als u met een grote familie, vriendengroep of groep collega’s bijvoorbeeld een dagje naar Utrecht wilt.

Omdat u zelf de duur van de huurperiode bepaalt, kunt u ook een busje huren om op vakantie te gaan. U kunt zorgeloos de weg op met de busjes van KAV. De busjes zijn jong en worden goed onderhouden. Zo zorgen we ervoor dat u altijd veilig en betrouwbaar de weg op gaat.

Wat kost een busje huren in Utrecht?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren in Utrecht. De grootte en prijs is afhankelijk waarvoor u een busje wilt huren: verhuizing, verbouwing, vervoering, kleine of grote objecten, dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Extra’s huren

De prijs wordt bepaald door het type voertuig, de grootte, huurperiode, en het aantal kilometers, en natuurlijk de extra’s die u erbij huurt. Voor het verplaatsen van zware objecten is het handig om een hondje te huren, of een verhuisdeken om uw spullen tegen beschadigingen te beschermen, of een steekwagen om makkelijk meerdere verhuisdozen te vervoeren. Zo zijn er nog veel meer opties die u bij het busje kunt huren. Alles om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. De extra’s die u erbij wilt huren kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen.

Staat uw huurperiode en gewenste extra’s niet erbij? Of bent u bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u kiezen voor maatwerk. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op. Door met u mee te denken, weet u zeker dat u het juiste voertuig, de benodigde extra’s, en de gewenste huurperiode kiest. Zo is een busje huren in Amstelveen goedkoop en gemakkelijk!

Particulier of zakelijk busje huren in Utrecht - Nieuwegein?

Zowel particulier als zakelijk kunt u een bus huren bij KAV Autoverhuur Nieuwegein. Voor uw privégelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. U kunt via onze homepage een voertuig kiezen en deze reserveren via ons systeem. Gemakkelijk en snel! Wilt u zakelijk een busje huren Nieuwegein dan is dat ook mogelijk. U hoeft daarvoor niets anders te doen dan als particulier.

Naast een busje huren Nieuwegein hebben wij ook andere verschillende zakelijke oplossingen. Tijdelijk, voor langere termijn, één voertuig, grotere projecten, bij ons is van alles mogelijk. Wij zijn dé specialist op gebied van mobiliteit en vervoer! Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Nieuwegein of andere vragen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Nieuwegein langs.

Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Nieuwegein, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

‘Kan Alles Vervoeren’ Nieuwegein

Door onze ervaring weten wij hoe wij een busje huren zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wilt u snel en gemakkelijk een busje huren in Nieuwegein? Dat kan! Via de hoofdpagina kunt u de gewenste voertuig kiezen.

We hebben een breed assortiment aan voertuigen en modellen. Van een Caddy tot kastentrailer, van rolstoelbus tot koelwagens, personenauto’s tot vrachtwagens. Voor elke klus is het juiste formaat voertuig aanwezig die u op ieder gewenst moment bij ons op kan halen.

Geen registratie nodig
Het huren van een busje is snel en gemakkelijk! U hoeft alleen maar een voertuig te kiezen, een model, en de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens wordt de reservering direct bevestigt. Geen registratie vooraf nodig, gewoon direct een reservering maken.

Veilig en betrouwbaar busje huren Nieuwegein

Gaat u een busje huren in Nieuwegein? Wij zorgen er ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en worden goed onderhouden zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

 • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
 • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
 • 24-uur service

Of u nu voor één dag of voor een half jaar een busje wilt huren Nieuwegein, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben altijd een oplossing, voor kleine en grote problemen. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.

Telefoonnummers