Vrachtwagen Huren?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Vrachtwagen huren

Bij KAV Autoverhuur zijn de vrachtwagen verhuur opties eindeloos. Met grote en kleine vrachtwagens, trekkers, trailers en bakwagens kun je een vrachtwagen huren voor elke klus.

De vrachtwagens hebben een laadvolume tot 88 m³ en een laadvermogen tot 31.000 kg en zijn te huur vanaf € 149 per dag. Zo wordt elke verhuizing, verbouwing of ander transport een fluitje van een cent.

Vrachtwagen huren bij KAV Autoverhuur

Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat vrachtwagens essentieel zijn voor zakelijk transport en klussen waar je veel vracht moet vervoeren, zoals voor een verhuizing. Voor al deze behoeften hebben we breed scala aan vrachtwagens beschikbaar, variërend in grootte en laadvermogen. Zo hebben we altijd de juiste vrachtwagen voor jou.

Onze vrachtwagens variëren in laadvolume en laadvermogen en zijn te huren met een rijbewijs B, BE, C of CE. In sommige gevallen dien je in het bezit te zijn van een chauffeurskaart. Hoe groter de vrachtwagen, des te groter je rijbewijs dient te zijn. Bekijk alle vrachtwagens om te zien welke bij jouw behoefte past en bekijk welk rijbewijs je hiervoor nodig hebt.

Kleine vrachtwagen huren

Wil je een kleine vrachtwagen huren voor bijvoorbeeld een verhuizing? Dan hebben we daar diverse opties voor. Onze vrachtwagens met laadklep (oftewel de bakwagens) van 18m³ en 20m³ zijn te huren met een rijbewijs B. Deze kleine vrachtwagens zijn ideaal voor wanneer je een compactere optie nodig hebt, zonder hiermee concessies te doen met betrekking tot laadcapaciteit.

Bekijk alle kleine vrachtwagens

Trekker huren

Heb je een krachtige trekker nodig hebt voor het transporteren van zware ladingen over lange afstanden? Dan ben je bij KAV Autoverhuur aan het juiste adres. Onze trekkers hebben een laadcapaciteit van 50 ton en zijn te huur vanaf € 249 per dag. Let op: Je hebt hier een rijbewijs C en chauffeurspas voor nodig.

Bekijk alle trekkers

Trailer huren

Om jouw lading veilig en efficiënt te vervoeren, kun je bij ons diverse trailers huren. Onze KAV kasten trailer is te huur vanaf € 219 per dag en heeft een laadvolume van 29 m³ en tot 3.300 kg laadvermogen. Let op, voor de trailer is een rijbewijs BE en een chauffeurspas verplicht.

Bekijk alle trailers

Waarom een vrachtwagen huren bij KAV Autoverhuur?

 • 1. Diverse vachtwagens voor elke klus

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat geen twee klussen hetzelfde zijn. Om deze reden hebben we een breed scala aan vrachtwagens beschikbaar, variërend in laadvolume en laadvermogen. Zo huur je al een 18 m³ vrachtwagen vanaf € 149 per dag, welke je met een rijbewijs B kunt huren. Zo vind je altijd de perfecte vrachtwagen voor jouw behoeften.

 • 2. Flexibele huurperiodes

  Of je nu een vrachtwagen nog hebt voor een dag, een weekend, een week, of voor een langere periode: bij ons kan het allemaal. We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele opties voor het verlengen van de huurperiode. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wat betreft extra kosten.

 • 3. Vrachtwagens van hoge kwaliteit

  Bij KAV Autoverhuur staat kwaliteit voorop. Onze vrachtwagens zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd. Zo zorgen we ervoor dat ze altijd in uitstekende staat verkeren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze hoogste prioriteiten. Zo kun je met een gerust hart de weg op.

 • 4. Altijd in de buurt

  Met 13 vestigingen in Nederland zit er altijd wel een KAV Autoverhuur bij jou in de buurt. Of je nu een vrachtwagen wilt huren in Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Tilburg, Utrecht, Arnhem of Breda; wij zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben overal een ruim aanbod aan vrachtwagens beschikbaar.

 • 5. Eenvoudig reserveren

  Het reserveren van een vrachtwagen, trekker, trailer of ander voertuig is een fluitje van een c
  ent. Ons online reserveringssysteem maakt het gemakkelijk om jouw voertuig te kiezen, de huurperiode te selecteren en meteen te boeken. Toch nog een vraag? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat kost een vrachtwagen huren?

Je kunt al vanaf € 149 per dag inclusief BTW een bakwagen met laadklep en 18 m³ laadruimte huren.

Kan ik een vrachtwagen kilometervrij huren?

Of je de vrachtwagen kilometervrij kan huren ligt aan het type vrachtwagen. Zo zijn er voor de bakwagens standaard 100 vrije kilometers per dag beschikbaar. Grote vrachtwagens en trailers zijn niet kilometervrij te huren. Bekijk de prijstabel bij het gewenste voertuig voor actuele informatie.

Kan ik een vrachtwagen huren met een rijbewijs B?

Er zijn verschillende vrachtwagens beschikbaar die je kunt huren met een rijbewijs B, waaronder de KAV bakwagen met laadklep 18m3 en de KAV bakwagen met laadklep 20m3.

Kan ik een verhuis vrachtwagen huren bij KAV Autoverhuur?

Onze vrachtwagens zijn allen perfect voor een verhuizing. Met de gemakkelijke elektrische laadklep en laadvermogens tot wel 9.300 kg is er altijd een geschikte vrachtwagen voor jouw verhuizing.

Kan ik als particulier ook een vrachtwagen huren?

Zeker. Bekijk de website voor een vrachtwagen die bij jouw behoeften past.

Kan ik bij KAV ook een vrachtwagen met chauffeur huren?

Nee, wij verhuren alleen de vrachtwagens, exclusief chauffeurs.

Telefoonnummers