Verhuisbus huren bij KAV Autoverhuur?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Een verhuisbus huren voor je volgende verhuizing

Heb je een verhuizing op de planning staan? Dan is de kans groot dat je een verhuisbus nodig hebt voor het verhuizen van je inboedel. Met een ruime verhuiswagen zorg je ervoor dat al je spullen veilig en onbeschadigd aankomen. Heb je een klein verhuisbusje nodig voor een verhuizing naar een studentenwoning? Of heb je een ruime verhuiswagen nodig voor de verhuizing van een complete inboedel? Wij hebben de perfecte verhuiswagens voor jou.

Een geschikte verhuiswagen huren voor elke verhuizing

De meeste verhuizers schakelen vrienden en familie in voor een verhuizing. Met een personenauto ben je natuurlijk beperkt in ruimte. Hierdoor maak je meer kilometers door het op en neer rijden. Daarnaast kun je grote meubels niet kwijt in een personenauto. Een verhuisbus huren is dan een ideale oplossing.

Bij KAV Autoverhuur bieden we een groot scala aan voordelige verhuisbussen in diverse formaten. Met opties van 3m³ tot wel 44m³ en laadvermogens tot wel 9.300 kg is er voor iedereen een geschikte verhuisbus. Daarnaast kun je bij KAV Autoverhuur ook elektrische verhuiswagens huren. Met prijzen vanaf 65 euro per dag is er een verhuisbus voor iedereen.

Verhuisbus huren

Wil je een verhuisbusje huren voor je verhuizing? De verhuisbusjes van KAV Autoverhuur zijn ideaal voor elke klus. Met opties van 3m³ tot 15m³ is er voor elke inboedel een geschikte verhuisbus. Bovendien kunnen de verhuisbussen gewoon gehuurd worden met een rijbewijs B, ongeacht de leeftijd.

Hoef je niet veel te verhuizen? Dan kun je ervoor kiezen voor om een verhuisbusje te huren van 3 m³. Met een laadruimte van 1.68m diep, 1.40m breed en 1.20m hoog maakt dit het een ideaal verhuisbusje om verhuisdozen en kleine meubels mee te vervoeren. Daarnaast is het busje te huren vanaf 65 euro per dag incl. btw. Ideaal voor de kleine verhuizingen.

Ons meest populaire verhuisbus is de KAV bestelwagen 6 m³. Met een laadruimte van 2.50m diep, 1.50m breed en 1.40m hoog kun je hier de meeste meubels gemakkelijk mee vervoeren, zonder heen en weer te blijven rijden.

Heb je grote meubels te verhuizen? Dan is de KAV Bestelwagen 15 m³ de meest geschikte optie. In deze bus kun je meubels kwijt van 4m x 1.70m x 1.85m. Speciaal voor verhuizingen waar je geen verhuiswagen met lift bij nodig hebt.

Verhuiswagen met laadklep huren

Wil je liever een verhuiswagen met laadklep huren, of een verhuiswagen met lift huren? Bij KAV Autoverhuur hebben wij het allebei. Onze bakwagens hebben een volume van 18 m³ (3.60m x 2,08m x 2.08m) tot 29 m³ (6.18m x 2.10m x 2.25m) en kunnen ladingen aan tot wel 3.300 kg.

Met een rijbewijs B heb je de optie tot een tweetal verhuiswagens met laadklep, namelijk de KAV Bakwagen met laadklep 18 m³ en de KAV Bakwagen met laadklep 20 m³. Voor de City BE-Kasten 20m³ en de KAV trailer 29m³ dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs BE.

Verhuis vrachtwagen huren

Wil je jouw verhuizing echt serieus aanpakken? Dan kun je ook een verhuis vrachtwagen huren. Met opties van 33 m³ en 44m³ en een laadvermogen tot wel 9.300 kg kun je écht alles vervoeren. Let wel op: om een vrachtwagen te huren is een rijbewijs C en een chauffeurspas verplicht.

Maak je verhuizing makkelijk met een verhuispakket

Wil je jouw verhuizing gemakkelijker maken? Huur dan een verhuispakket bij jouw verhuisbus voor 22,50 euro. In een verhuispakket vind je:
● 4x verhuisdekens
● 2x spanbanden
● 1x steekwagen
● 1x hondje
Op deze manier heb je een alles-in-een oplossing voor het veilig vervoeren van je (zware) inboedel.

Behalve het verhuispakket kun je de benodigdheden ook los huren. Zo kun je gemakkelijk een steekwagen huren voor zware goederen. Wil je zware goederen de trap op en af krijgen? Dan kun je bij KAV Autoverhuur ook een elektrische traploper huren.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om verhuisdozen te huren voor je verhuizing. Voor zwaardere spullen en pallets kun je bij de check-out een pompwagen huren, of huur de verhuisdekens en spanbanden los. Selecteer alle verhuisbenodigdheden in de check-out van je reservering.

Waarom een verhuiswagen huren bij KAV Autoverhuur?

 • Breed assortiment verhuisvoertuigen

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom bieden wij een breed assortiment aan verhuisvoertuigen om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu slechts een busje nodig hebt voor een paar meubelstukken of een ruime verhuiswagen met laadklep voor een complete inboedel, bij ons vind je altijd het juiste voertuig.

 • Flexibele huuropties

  Wij begrijpen dat verhuizen veel planning vergt, en daarom bieden wij flexibele huuropties.
  Of je nu een verhuiswagen voor een dag, een weekend, of zelfs voor een week nodig hebt, bij KAV Autoverhuur passen we ons aan aan jouw schema.

 • Scherpe tarieven en transparante prijzen

  Bij KAV Autoverhuur streven we ernaar om betaalbare opties te bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Daarom sta je bij het inleveren van je auto niet voor verrassingen. Helder, transparant én vriendelijk voor je portemonnee.

 • In heel Nederland af te halen of voor jouw deur bezorgd

  Een verhuizing is al stressvol genoeg. KAV Autoverhuur heeft vestigingen door heel Nederland waar je jouw verhuiswagen kunt ophalen. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Wil je nóg meer tijd besparen? Dan kunnen we jouw verhuiswagen ook voor je deur bezorgen. Makkelijk en snel.

Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuiswagen huren?

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type verhuisvoertuig dat je wilt huren en de duur van de huur. Kies een verhuisbusje, verhuiswagen met laadklep, of verhuisvrachtwagen naar wens en bekijk de prijzentabel voor de meest recente prijzen.

Zijn de verhuiswagens internationaal te huur?

Ja, bij KAV Autoverhuur kun je ook verhuiswagens huren voor internationale verhuizingen. Met de huurauto of het huurbusje kun je gewoon naar het buitenland rijden, met dezelfde voorwaarden zoals ze in Nederland gelden.
Je kunt afreizen naar de volgende landen, zonder extra kosten: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.
Voor alle andere landen is extra dekking nodig, zodat je ook daar verzekerd bent. Deze kun je aanvragen bij het filiaal waar je wilt huren. Houd er rekening mee dat de aanvraag ongeveer een werkweek kan duren.

Kan ik een verhuiswagen ook kilometervrij huren?

Wil je kilometervrij een verhuisbus huren? Onze verhuisbusjes en verhuisbusjes met laadklep worden standaard geleverd met 100 vrije kilometers per dag. Hierna betaal je € 0,19 tot € 0,39 per gereden kilometer, afhankelijk van het gekozen voertuig.

Let op: de KAV Kasten Trailer 29m³ wordt geleverd zonder vrije kilometers. Grote vrachtwagens en trailers zijn niet kilometervrij te huren.

Bekijk de prijstabellen bij het gewenste voertuig voor actuele informatie.

Telefoonnummers