KAV Autoverhuur short lease

Auto of bus short
leasen vanaf 1 maand

 • Kies
 • Aanvragen
 • Rijden
Volkswagen ID Buzz Hyundai Santa Fe Volkswagen Transporter

Voordeliger dan huren

Alle services inbegrepen

Na 1 maand dagelijks opzegbaar

Wat is short lease?

Short lease is een vorm van huur waarbij de looptijd van het contract beperkt is tot een korte periode. Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar flexibiliteit en niet vast willen zitten aan een langdurig contract.

Voordeliger dan huren

Alle services inbegrepen

Na 1 maand dagelijks opzegbaar

Short lease bij KAV Autoverhuur

Ben je op zoek naar een goede short leaseauto, maar wil je niet vastzitten aan een langdurig contract? Dan is short lease de perfecte optie voor jou. Short lease is een flexibele oplossing voor iedereen die op zoek is naar een kortlopende vorm van leasen die voordeliger is dan huren, of je nu privé of zakelijk short leaset.

Het short leaseaanbod van KAV Autoverhuur bestaat uit personenauto’s, bestelbussen, bakwagens en elektrische voertuigen en zijn te leasen vanaf € 411 per maand. Zo is er voor ieder wat wils. Maak kennis met de vrijheid van short leasen bij KAV Autoverhuur.

Short lease bij KAV Autoverhuur

Wil je een auto leasen, zonder vast te zitten aan een langdurig contract? Dan is short lease de perfecte oplossing voor jou. Met onze short lease opties geniet je van talloze voordelen. Zo is short lease bij KAV Autoverhuur voordeliger dan regulier huren en is het contract na 1 maand dagelijks opzegbaar. Daarnaast zijn alle nodige services inbegrepen en zijn de voertuigen WA (Allrisk) verzekerd. Ook tarieven voor verzekering, afschrijving, rente, onderhoud, mobiliteitsgarantie en houderschapsbelasting zijn inbegrepen in de lease. Op deze manier hoef je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten en geniet je van ultieme flexibiliteit.

Wat is short lease?

In tegenstelling tot traditionele autolease (12-72 maanden) is short lease een flexibele vorm van autolease waar je voertuigen kunt huren voor een flexibele periode vanaf een maand. Zo heb je het comfort van leasen, zonder vast te zitten aan een langdurig contract, voor zowel particulieren als bedrijven.

Short lease auto

Wil je een personenauto short leasen? Bij KAV Autoverhuur hebben we een ruime vloot beschikbaar, variërend van een compacte Smart ForFour tot een ruime Skoda Octavia en alles daar tussenin. Beweeg je gemakkelijk door een drukke stad met de Smart ForFour, of rijd comfortabel lange afstanden met de Skoda Octavia Stationwagen. Met prijzen van € 411 tot € 978 is er voor ieder een geschikte short leaseoplossing. Alle short lease voertuigen worden geleverd incl. 2.500 vrije kilometers per maand. Hierna betaal je tussen € 0,12 en € 0,18 per gereden kilometer, afhankelijk van het type voertuig. Bekijk de specs en voorwaarden bij de short lease personenauto naar keuze voor de tarieven.

Bekijk alle short lease personenauto's

Short lease bestelbus

Naast personenauto’s hebben we ook ruime vloot short lease bestelbussen beschikbaar. Huur een compacte en flexibele VW Caddy, welke met een laadvolume van 3m³ ideaal is voor het vervoeren van kleine vrachten. Wil je grote en zware goederen vervoeren? Kies dan voor de bakwagen met laadklep. Met een inhoud van 18m³ en een laadvermogen tot 900 kg is dit de oplossing voor verhuizingen en andere zware klussen.

Wil je liever elektrisch short leasen? Dan is de KAV Volkswagen ID Buzz de perfecte keuze voor jou. Met een actieradius tot wel 400 km en snelladen in 30 minuten is de KAV Volkswagen ID. Buzz een milieuvriendelijke keuze om de weg op te gaan. Geniet van zorgeloos elektrisch rijden en kosteloos laden tot de 2500 vrije kilometers per maand.

Voor wie is short lease geschikt?

Short lease privé

Ben je als particulier op zoek naar flexibel vervoer, zonder vast te zitten aan langlopende verplichtingen? Bij KAV Autoverhuur kun je voordelig en flexibel je favoriete auto, bestelbus, of bakwagen short leasen. Short lease is na één maand dagelijks opzegbaar en is inclusief WA-verzekering en 2.500 vrije kilometers per maand. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Short lease zakelijk

Wil je zakelijk gebruikmaken van de short lease mogelijkheden van KAV Autoverhuur? Dat kan! Zo geniet je niet alleen van de flexibiliteit van short leasen, maar ook van de fiscale voordelen. Alle voertuigen zijn allrisk verzekerd en ook de verzekering, afschrijving, rente, onderhoud, mobiliteitsbelasting en houderschapsbelasting zijn inbegrepen bij de huur. Zo kunnen jouw medewerkers snel de weg op, zonder dat je als organisatie opdraait voor onvoorziene kosten.

Voordelen short lease bij KAV Autoverhuur

 • 1. Flexibele huuropties

  Bij KAV Autoverhuur bieden we flexibele short lease opties aan vanaf 1 maand. Hierna kun je de short lease dagelijks opzeggen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om snel in te spelen op veranderende mobiliteitsbehoeften van jou als huurder. Wel zo makkelijk.

 • 2. Breed assortiment aan voertuigen

  Wij geloven dat iedere short lease behoefte anders is. Daarom beschikken we over een breed wagenpark met verschillende modellen en type voertuigen. Ons short lease assortiment bestaat uit personenauto’s, bestelbussen, bakwagens en elektrische voertuigen. Zo is er voor ieder wat wils.

 • 3. Meteen beschikbaar

  Bij ons staat directe beschikbaarheid centraal in het streven naar een goede klanttevredenheid. Geen lange wachtrijen, maar directe beschikbaarheid. Bovendien zijn alle services inbegrepen, zodat je zonder zorgen van onze uitgebreide dienstverlening kunt genieten.

 • 4. Voertuigen van hoge kwaliteit

  Bij KAV Autoverhuur staat kwaliteit voorop. Onze voertuigen worden altijd goed onderhouden en ondergaan regelmatig inspecties, zodat ze in de juiste staat blijven. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze hoogste prioriteit, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

 • 5. Eenvoudig online reserveren

  Huur eenvoudig en snel een voertuig bij KAV Autoverhuur. Met ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem kun je binnen enkele minuten je short lease voertuig reserveren. Kies het gewenste type elektrische personenauto, bestelbus of elektrische bus en selecteer de huurperiode. Voer daarna je gegevens in en wij doen de rest.

Short Lease in Nederland

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een short leaseauto aan?

Kies het gewenste short lease voertuig van KAV Autoverhuur. Selecteer vervolgens de gewenste startdatum en geef aan hoelang je het voertuig wil huren. Daarna vul je het formulier en dien je deze bij ons in. Let op: je zit nog nergens aan vast, wij komen met een terugkoppeling over je gemaakte reservering.

Kan ik als zzp'er een short leaseauto huren?

Ja, dit is zeker mogelijk. Wij bieden flexibele oplossingen voor iedereen die een auto voor de korte en lange termijn wil huren. Leasen kan al vanaf 1 maand.

Wat zit inbegrepen bij het short leasecontract?

Het short leasecontract is altijd inclusief 2.500 vrije kilometer. Daarnaast zit er een allrisk verzekering, onderhoud, mobiliteitsgarantie en houderschapsbelasting inbegrepen.

Wat zijn de kosten van short lease?

De kosten van short lease zijn afhankelijk van factoren zoals type voertuig, duur van het leasecontract en werkelijke gereden kilometers. Deze bedragen zijn allemaal exclusief btw.

Mag ik naar het buitenland rijden?

Ja, het is toegestaan om naar het buitenland te rijden. Houd er echter rekening mee dat er een extra kilometervergoeding van toepassing is wanneer je meer dan 2500 kilometer per maand rijdt.

Telefoonnummers