Alle vestigingen

Busje Huren Amstelveen

  • Goede prijs en verzeking
  • Voor je deur bezorgd
  • Achterlaten waar je wilt
  • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar
KAV eigenaar Thom bij een toffe KAV bus

Aan de slag. Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje huren Amstelveen

Busje huren in Amstelveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers. Niet zo gek dus dat wij bekend staan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in Amstelveen.

Wanneer u een busje in Amstelveen of in de omgeving van Amstelveen wilt huren bent u van harte welkom bij ons filiaal in Amstelveen. We zitten gevestigd op het bedrijventerrein Legmeer. U vindt ons wagenpark aan de Kuiperij 13, 1185 XS Amstelveen, waar u ook gratis kunt parkeren.

De bushalte “Zagerij” is circa op 5 minuten lopen gelegen van het object. Vanuit hier bent u met buslijn 348 in ca. 30 minuten op NS-station Amsterdam Zuid, gelegen op de Zuidas.
Tram 25 vertrekt vanaf halte “Sacharovlaan” (ca. 8 minuten lopen) en brengt u in ca. 20 minuten naar NS-station Amsterdam Zuid.
Vanuit hier heeft u uitstekende verbindingsmogelijkheden naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland

Flowers

Voor elk vervoersprobleemEen oplossing

Wilt u een busje huren in Amstelveen voor een verhuizing? Of heeft u een mooie set meubels aangeschaft? Past die ene kast niet in uw eigen auto? Wanneer u zelf helpende handen heeft, is een busje huren vaak goedkoper dan een transportbedrijf inschakelen. Bij KAV vindt u verschillende maten busjes, die geschikt zijn voor verschillende situaties.

Busje huren voor verhuizen

Wilt u een busje huren in Amstelveen voor een verhuizing? Een verhuizing brengt al genoeg kosten met zich mee. Daarom wilt u natuurlijk, waar dat mogelijk is, besparen. U kunt besparen door zelf hulp te regelen voor uw verhuizing.

U heeft al de nodige helpende handen en om die reden heeft u geen verhuizers nodig die de bus in- en uitladen. Het is dan ook onnodig om een duur verhuisbedrijf in te huren. Een particulier busje huren bespaart heel wat kosten. Een busje huren in Amstelveen is daarnaast zeer flexibel. U kiest zelf het gewenste moment en periode dat u wilt huren.

Busje huren voor korte afstanden en periodes

Busje huren Amstelveen is ook erg handig als u een mooie meubelset hebt gekocht, of een kast die net niet in uw auto past. Voor korte afstanden en periodes is het bovendien ook mogelijk om bij KAV Amstelveen een busje te huren. Het formaat van het busje is afhankelijk van de aankopen of de spullen die u wilt vervoeren. Weet u niet goed welk formaat nodig is? Wij kunnen u daarbij helpen! Neem contact met ons op voor advies.

Busje huren in Amstelveen voor een dagje weg

Naast het vervoeren van meubels of andere objecten, is het ook mogelijk om personenbusjes bij ons te huren. Zo kunt u met een grote familie of vriendengroep gezellig een dagje erop uit. Bij KAV Autoverhuur bepaalt u zelf de duur van de huurperiode, zo kunt u ook beslissen om een weekendje of een week op vakantie te gaan met het busje.

Voor al uw vervoersproblemen hebben wij een oplossing. Van busje huren tot koelwagens, bestelbusjes tot trekkers & trailers. Op onze hoofdpagina kunt u een keuze maken uit de verschillende verhuurwagens

Wat kost een busje huren in Amstelveen?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren. De grootte en prijs is afhankelijk waarvoor u een busje wilt huren: verhuizing, verbouwing, vervoering, kleine of grote objecten, dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Extra’s huren

Naast het type voertuig, de grootte, huurperiode, en het aantal kilometers, hangt de prijs ook af van de eventueel gekozen extra’s. U kunt bijvoorbeeld een hondje erbij huren om zware objecten te verplaatsen, of een verhuisdeken om uw inboedel te beschermen, of een steekwagen, en nog veel meer. Alles om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. De extra’s die u erbij wilt huren kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen.

Staat uw huurperiode en gewenste extra’s niet erbij? Of bent u bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u kiezen voor maatwerk. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op. Door met u mee te denken, weet u zeker dat u het juiste voertuig, de benodigde extra’s, en de gewenste huurperiode kiest. Zo is een busje huren in Amstelveen goedkoop en gemakkelijk!

Particulier of zakelijk busje huren in Amstelveen?

Busje huren in Amstelveen kan zowel particulier als zakelijk. Voor uw privégelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. U kunt via onze homepage een voertuig kiezen en deze reserveren via ons systeem. Gemakkelijk en snel! Wilt u zakelijk een busje huren in Amstelveen dan is dat ook mogelijk. U hoeft daarvoor niets anders te doen dan als particulier.

Wij hebben verschillende zakelijke mogelijkheden. ​​Voor tijdelijke oplossingen of voor de lange termijn, vanaf één voertuig tot grotere projecten. KAV Autoverhuur is de specialist op het gebied van mobiliteit en vervoer! Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Amstelveen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Amstelveen langs.

Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Amstelveen, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

‘Kan Alles Vervoeren’Amstelveen

Door onze ervaring weten wij hoe wij een busje huren zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wilt u snel en gemakkelijk een busje huren in Amstelveen? Dat kan! Via de homepage kunt u de gewenste voertuig kiezen.

We hebben een breed assortiment aan voertuigen en modellen. Van een Caddy tot kastentrailer, van rolstoelbus tot koelwagens, personenauto’s tot vrachtwagens. Voor elke klus is het juiste formaat voertuig aanwezig die u op ieder gewenst moment bij ons op kan halen.

Geen registratie nodig

Wanneer u uw voertuig en model heeft gekozen klikt u op de knop om de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens krijgt u direct een bevestiging van de huurovereenkomst. Er is geen registratie vooraf nodig. Gewoon direct een reservering maken. Sneller en gemakkelijker kan haast niet!

Veilig en betrouwbaar busje huren in Amstelveen

Gaat u een busje huren in Amstelveen? Wij zorgen er ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en worden goed onderhouden zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

  • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
  • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
  • 24-uur service

Of u nu voor één dag of voor een half jaar een busje wilt huren in Amstelveen, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben altijd een oplossing, voor kleine en grote problemen. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.