Busje huren KAV Amstelveen

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag 07:00 tot 17:00
  • Woensdag 07:00 tot 17:00
  • Donderdag 07:00 tot 17:00
  • Vrijdag 07:00 tot 17:00
  • Zaterdag 08:00 tot 12:00
  • Zondag gesloten
 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Welk voertuig wil je huren?

KAV Amstelveen

Busje huren Amstelveen

Busje huren in Amstelveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Amstelveen Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers. Niet zo gek dus dat wij bekend staan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in Amstelveen.

Wanneer u een busje in Amstelveen of in de omgeving van Amstelveen wilt huren bent u van harte welkom bij ons filiaal in Amstelveen. We zijn gevestigd op het bedrijventerrein Legmeer. U vindt ons wagenpark aan de Kuiperij 13, 1185 XS Amstelveen, waar u ook gratis kunt parkeren.

De bushalte “Zagerij” is circa op 5 minuten lopen gelegen van het object. Vanuit hier bent u met buslijn 348 in ca. 30 minuten op NS-station Amsterdam Zuid, gelegen op de Zuidas.
Tram 25 vertrekt vanaf halte “Sacharovlaan” (ca. 8 minuten lopen) en brengt u in ca. 20 minuten naar NS-station Amsterdam Zuid.
Vanuit hier heeft u uitstekende verbindingsmogelijkheden naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland

KAV Amstelveen

Voor elk vervoersprobleem Een oplossing

Busje huren voor verhuizen

Wilt u een busje huren in Amstelveen voor een verhuizing? Een verhuizing brengt al genoeg kosten met zich mee. Daarom wilt u natuurlijk, waar dat mogelijk is, besparen. U kunt besparen door zelf hulp te regelen voor uw verhuizing.

Busje huren voor korte afstanden en periodes

Voor korte afstanden en periodes is het bovendien ook mogelijk om bij KAV Amstelveen een busje te huren. Het formaat van het busje is afhankelijk van de aankopen of de spullen die u wilt vervoeren. Weet u niet goed welk formaat nodig is? Wij kunnen u daarbij helpen! Neem contact met ons op voor advies.

Busje huren in Amstelveen voor een dagje weg

Naast het vervoeren van meubels of andere objecten, is het ook mogelijk om personenbusjes bij ons te huren. Zo kunt u met een grote familie of vriendengroep gezellig een dagje erop uit. Bij KAV Autoverhuur bepaalt u zelf de duur van de huurperiode, zo kunt u ook beslissen om een weekendje of een week op vakantie te gaan met het busje.

Wat kost een busje huren in Amstelveen?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren. De grootte en prijs is afhankelijk waarvoor u een busje wilt huren: verhuizing, verbouwing, vervoering, kleine of grote objecten, dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Particulier of zakelijk busje huren in Amstelveen?

Busje huren in Amstelveen kan zowel particulier als zakelijk. Voor uw privégelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Amstelveen, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

KAV Amstelveen

Gaat u een busje huren in Amstelveen? Wij zorgen er ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en worden goed onderhouden zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Geen registratie nodig
Wanneer u uw voertuig en model heeft gekozen klikt u op de knop om de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens krijgt u direct een bevestiging van de huurovereenkomst. Er is geen registratie vooraf nodig. Gewoon direct een reservering maken. Sneller en gemakkelijker kan haast niet!

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

 • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
 • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
 • 24-uur service

Of u nu voor één dag of voor een half jaar een busje wilt huren in Amstelveen, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben altijd een oplossing, voor kleine en grote problemen. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.

Telefoonnummers