Busje huren KAV Den Haag

  • Maandag 07:00 tot 17:00
  • Dinsdag 07:00 tot 17:00
  • Woensdag 07:00 tot 17:00
  • Donderdag 07:00 tot 17:00
  • Vrijdag 07:00 tot 17:00
  • Zaterdag 08:00 tot 12:00
  • Zondag gesloten
 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje huren Den Haag

Busje huren in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren verschillende voertuigen, voor zowel personen als goederenvervoer. Dus ook een bestelbus huren in Den Haag kan gewoon. Niet zo gek dus dat wij bekendstaan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in Den Haag.
Wanneer u een auto of busje wilt huren in de regio Den Haag, bent u van harte welkom bij ons filiaal op de autoboulevard in Ypenburg. U vindt ons wagenpark aan de Donau 106, 2491 BC Den Haag.

KAV Autoverhuur Den Haag is goed bereikbaar met de auto vanaf de A12 en met het openbaar vervoer vanaf station Den Haag Ypenburg. Rondom het wagenpark is ruime parkeergelegenheid, waar u gratis kunt parkeren.

Auto, busje of vrachtwagen huren Den Haag

Bij KAV Autoverhuur Den Haag hebben we een breed assortiment voertuigen beschikbaar. Van personenauto’s en -busjes tot bakwagens, bestelwagens en vrachtwagens en van trailers tot koelwagens. Zo hebben we voor ieder transport vraagstuk de juiste bus, wagen of auto in Den Haag beschikbaar.

Flowers

Voor elk vervoersprobleemeen oplossing

Busje huren Den Haag verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen in de regio Den Haag? Dan is een verhuisbus huren een belangrijk onderdeel van de dag! Bij KAV Autoverhuur hebben we verschillende busjes, bakwagens en vrachtwagens beschikbaar die u kunt huren, om de verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken.

Busje huren Den Haag voor kort gebruik

Een busje huren in Den Haag voor kort gebruik, zoals het vervoer van nieuwe aankopen of een kast die niet in uw auto past? Ook voor korte afstanden en periodes is het mogelijk om bij KAV autoverhuur Den Haag een busje te huren.
Welk formaat bus u nodig heeft, hangt af van de spullen die u wilt vervoeren. Wanneer u niet goed weet welk formaat nodig is, kunnen wij u daarbij helpen. Neem contact met ons op voor advies.

Dagje weg met personenbus of personenauto

Bij KAV autoverhuur hebben we niet alleen bestelbusjes, vrachtwagens en bakwagens, we hebben ook een ruim aanbod reguliere huurauto’s en personenbusjes. Ideaal als u een dagje weg wilt met een grote familie, vriendengroep of collega’s.
Bij het huren van een voertuig kiest u zelf de gewenste huurperiode. Zo is het bij KAV mogelijk om bijvoorbeeld een auto of personenbusje te huren voor bijvoorbeeld een weekendje weg, midweek of vakantie.
De auto’s en busjes van KAV Autoverhuur zijn jong en goed onderhouden. Zo kunt u zorgeloos de weg op, ook bij lange afstanden.

Wat kost een busje huren in Den Haag?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren in Den Haag. De grootte en prijs zijn afhankelijk van waarvoor u een busje wilt huren: een verhuizing, verbouwing, vervoeren van kleine of grote objecten, een dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Extra’s huren

Naast een bus of auto huren in Den Haag, is het bij KAV Autoverhuur ook mogelijk om verschillende extra’s te huren. Huur bijvoorbeeld een verhuisdeken om spullen tijdens de verhuizing te beschermen, of een steekwagen om gemakkelijk verhuisdozen te verplaatsen.

Bij KAV autoverhuur hebben we diverse extra’s om uw klus zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen. De extra’s die u erbij wilt huren kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen.

Staat uw huurperiode of de gewenste extra’s niet erbij? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u kiezen voor een maatwerkoplossing. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op, voor het voertuig, de benodigde extra’s en de gewenste huurperiode.

Particulier of zakelijk busje huren Den Haag?

Zowel particulier als zakelijk kunt u gemakkelijk zelf een busje, bestelwagen of bakwagen huren in Den Haag.

Naast een busje of ander voertuig huren, hebben wij ook diverse andere zakelijke oplossingen. Tijdelijk, shortlease, voor langere termijn, één voertuig, grotere projecten, bij ons is alles mogelijk. Wij zijn dé specialist op gebied van mobiliteit en vervoer!

Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Den Haag of andere vragen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Den Haag langs.

‘Kan Alles Vervoeren’ Den Haag

Door onze ervaring weten wij hoe wij een busje huren zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wilt u snel en gemakkelijk een busje huren in Den Haag? Dat kan! Via de hoofdpagina kunt u gemakkelijk het gewenste voertuig kiezen.

We hebben een breed assortiment aan voertuigen en modellen. Van een Caddy tot kastentrailer, van rolstoelbus tot koelwagens, personenauto’s tot vrachtwagens. Voor elke klus is het juiste formaat voertuig aanwezig dat u op ieder gewenst moment bij ons op kan halen.

Geen registratie nodig
Het huren van een busje is snel en gemakkelijk! U hoeft alleen maar een voertuig te kiezen, een model, en de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens wordt de reservering direct bevestigd.

Geen registratie vooraf nodig, gewoon direct een reservering maken.

Veilig en betrouwbaar busje huren Den Haag

Gaat u een busje huren in Den Haag? Wij zorgen ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en goed onderhouden zodat u altijd veilig op uw bestemming aankomt.
Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo snel mogelijk weer op weg.
Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

 • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
 • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
 • 24-uur service
  Of u nu voor één dag of een half jaar een busje wilt huren in Den Haag, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.

Telefoonnummers