PERSONENBUS HUREN?

Met uitstekend beoordeeld door Trustpilot

Goede kwaliteit busjes te huur

Bekijk alle personenbussen

Personenbus huren

Ben je op zoek naar een betrouwbare en voordelige optie om een personenbus te huren? Bij KAV Autoverhuur bieden we de perfecte oplossing voor al je vervoersbehoeften. Of je nu een 6-persoons busje of een 9-persoons bus nodig hebt, wij hebben het voor je. Met onze uitgebreide vloot van personenbussen en flexibele huuropties ben je verzekerd van comfortabel en zorgeloos reizen.

Huur deze personenbusjes

Waarom een personenbusje huren bij KAV Autoverhuur?

Het huren van een personenbusje is een ideale oplossing voor een tripje met een grote groep. Zo huur je gemakkelijk een personenbus voor je vakantie met familie naar Oostenrijk, of een kampeertripje met vrienden. Ook voor kortere uitjes is een personenbus ideaal. Denk aan een dagje pretpark met vrienden, of een congresbezoek met collega’s. Met personenbusjes van 5 tot wel 9 personen is er voldoende plek voor familie, vrienden, collega’s én bagage. Onze vestigingen zitten door heel Nederland verspreid. Zo is er altijd een ophaallocatie is bij jou in de buurt.

Typen personenbusjes

Bij KAV Autoverhuur kun je terecht voor verschillende typen personenbusjes, van handgeschakelde busjes tot automaten en van benzine- tot elektrische personenbusjes. De opties zijn eindeloos. Op deze manier is er altijd een personenbusje voor jouw wensen.

 • 5-persoons busje huren: Een 5 personenbus is ideaal voor een dagje uit met een kleine groep. Met voldoende laadruimte achterin is dit een perfecte budgetvriendelijke optie.
  Busje huren 6 personen: Heb je een compact busje nodig voor een klein reisgezelschap? Dan zijn onze 6 persoonsbusjes ideaal. Met een busje voor 6 personen ben je comfortabel en wendbaar. Perfect voor stadsreizen of vakanties.
  7 personenbus huren: Met een 7 personenbus ben je verzekerd van comfortabel reizen met een grote groep. Of je nu op wintersport gaat met de familie, of een congres bezoekt met collega’s: met de VW Multivan ben je verzekerd van ruimte én comfort.
  9 personenbus huren: Voor grotere groepen bieden onze 9-persoons bussen voldoende ruimte en comfort. Ideaal voor familie-uitstapjes, zakelijke evenementen of groepsreizen.
  Rolstoelbus met elektrische lift huren: Onze rolstoelbus biedt de mogelijkheid om personen in rolstoel te vervoeren. Het aantal zitplaatsen varieert van 5 personen tot 9 personen, afhankelijk van hoeveel ankerplaatsen er benut worden.
  Elektrische personenbus huren: Wil je actief bijdragen aan het milieu en toch genieten van het comfort en gemak van een personenbusje? Dan bieden wij ook de elektrische KAV Peugeot e-Traveller aan, voor groepen tot wel 9 personen.

Kilometervrij personenbusje huren

Overweeg je om het personenbusje zonder kilometerbeperking te huren? Bij standaard verhuur van een personenbusje zit 200 vrije kilometer per dag of per weekend inbegrepen. Per 7 dagen zit er 1.200 vrije kilometers inbegrepen. Hierna betaal je € 0,30 tot € 0,48 per gereden kilometer, afhankelijk van het voertuig. Bekijk de prijstabel bij de personenbus naar keuze voor de meest actuele informatie.

Waarom een personenbusje huren bij KAV Autoverhuur?

 • 1. Diverse personenbusjes om aan jouw behoeften te voldoen

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat geen twee reizen hetzelfde zijn. Om deze reden hebben we een breed scala aan personenbussen beschikbaar. Zo vind je altijd de perfecte bus voor jouw behoeften. Of je nu met een klein gezelschap of met een grotere groep op pad gaat: we hebben altijd een personenbus die bij je past.

 • 2. Luxe personenbussen huren voor comfortabele ritten

  Wil je jouw reis extra speciaal maken? Onze luxe busjes zijn perfect voor een comfortabele en stijlvolle ervaring onderweg. Geniet van het ruime interieur en alle moderne voorzieningen die onze luxe busjes te bieden hebben

 • 3. Personenbusjes van hoge kwaliteit

  Bij KAV Autoverhuur staat kwaliteit voorop. Onze personenbussen zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze altijd in uitstekende staat verkeren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze hoogste prioriteiten, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

 • 4. Flexibele huuropties

  Of je nu een personenbus voor een dag, een weekend, een week, of langer wilt huren: bij ons kan het allemaal. We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele opties voor het verlengen van de huurperiode. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wat betreft extra kosten.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een personenbus bij KAV Autoverhuur huren?

Een personenbusje huren is eenvoudig. Via onze website selecteer je de gewenste personenbus, de ophaallocatie en de retourlocatie. Vervolgens selecteer je de gewenste ophaal en retourdatum en bijbehorende tijden. Als laatste voltooi je de reservering. Wanneer je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kan ik een personenbus huren voor slechts een paar uur?

Ja, bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat niet alle reizen lang duren. We bieden flexibele huuropties, inclusief kortetermijnverhuur vanaf 4 uur. Zo is de personenbus dus ook mee te nemen voor de tijd die je daadwerkelijk nodig hebt.

Wat kost een personenbus huren?

Je kunt al een personenbus huren vanaf 129 euro per dag, inclusief BTW. Dit geldt voor de 5 persoonsbusjes en de 6 persoonsbusjes. De 7 personenbus is te huren vanaf 139 euro per dag, inclusief BTW. De 9 personenbus en de elektrische personenbus zijn beschikbaar vanaf 149 euro per dag inclusief BTW.

Is een personenbusje huren bij KAV Autoverhuur goedkoop?

Een personenbusje huren bij KAV is voordelig. Met tarieven vanaf 129 euro per dag voor 5 personenbusjes en 6 personenbusjes, 139 euro per dag voor 7 personenbusjes en 149 euro per dag voor 9 personen busjes en elektrische personenbusjes is er altijd een geschikt tarief.

Moet ik borg betalen bij het huren van een personenbus?

Voorafgaand aan de huur van het busje dient er borg betaald te worden. Dit kan door middel van online (iDeal betaalverzoek), pinnen of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico bedrag, vermeerderd met de vermoedelijke huursom van het voertuig.

Deze huursom bestaat uit de verwachten huurprijs, de verwachte extra gereden kilometerprijs, de eventuele premieverlaging, eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en het brandstofverbruik. Eventuele schade wordt hier na het inleveren van afgetrokken, tenzij een verlaagd eigen risico is afgenomen. In sommige gevallen heeft de bestuurder zelf een verzekering.

Kan ik een personenbus huren voor vakantie?

Een personenbus huren is ideaal voor je volgende vakantiemet familie of vrienden. Ga op vakantie in Nederland, of neem het gehuurde personenbusje gewoon mee over de grens.

Hoeveel personen kan ik kwijt als ik een busje huur?

De capaciteit is afhankelijk van het type uitvoering van het personenbusje dat je huurt. In de busjes is er ruimte van 5 tot wel 9 personen. Daarnaast heeft KAV Autoverhuur ook een rolstoelbus beschikbaar voor 5 tot 9 personen.

Kan ik naar het buitenland rijden als ik een personenbusje huur?

Zeker! Met de busjes van KAV Autoverhuur kun je een busje huren voor jouw vakantie, tripje of andere bestemmingen over de grens.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een personenbus te huren?

Voor het huren van al onze personenbusjes dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Dit is leeftijdonafhankelijk.

Kan ik mijn gehuurde busje ergens anders inleveren?

De plek waar je de bus ophaalt, hoeft niet dezelfde te zijn als waar je deze terugbrengt. Je hebt dus de flexibiliteit om je gehuurde busje op een andere locatie af te leveren dan waar je deze hebt opgehaald. Bij het boeken via onze handige boekingstool kun je moeiteloos zowel de ophaallocatie als de retourlocatie selecteren. Het is eenvoudig en snel!

Telefoonnummers