Alle vestigingen

Busje Huren Amsterdam

  • Goede prijs en verzeking
  • Voor je deur bezorgd
  • Achterlaten waar je wilt
  • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar
KAV eigenaar Thom bij een toffe KAV bus

Aan de slag. Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje huren Amsterdam

Busje huren in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers. Niet zo gek dus dat wij bekend staan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in Amsterdam

Wanneer u een busje in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam wilt huren bent u van harte welkom bij ons filiaal in Amsterdam. We zitten gevestigd in Amsterdam Westpoort.

U vindt ons wagenpark op Turbinestraat 7 1014 AV. U kunt uw auto gratis op ons terrein parkeren, ook is er een veilige plek voor uw fiets. Komt u met de auto dan zijn we binnen 5 minuten vanaf de afslag Sloterdijk op de A10. Wanneer u met het OV komt zijn we ook goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Amsterdam staat u met 8 minuten bij ons op het wagenpark. We zitten om de hoek van Bouwmaat XL.

Wel zo handig als u daar uw aankopen heeft gedaan of toch nog gereedschap of andere materialen nodig hebt.

Busje huren Amsterdam verhuizing

Wilt u een busje huren in Amsterdam voor een verhuizing? Of heeft u een mooie set meubels aangeschaft? Past die ene kast niet in uw eigen auto? Wanneer u zelf helpende handen heeft is een busje huren vaak goedkoper dan een transportbedrijf inschakelen. Bij KAV vindt u verschillende maten busjes, die geschikt zijn voor verschillende situaties.

Flowers

Voor elk vervoersprobleem een oplossing

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een busje huren in Amsterdam? Dan wilt u natuurlijk zo voordelig mogelijk de klus klaren. Verhuizen brengt al genoeg kosten met zich mee. U kunt deze kosten drukken door zelf hulp te regelen voor uw verhuizing. U regelt de nodige helpende handen, dus u heeft geen verhuizers nodig die de bus in- en uitladen. U hoeft zo ook geen dure verhuisbedrijf in te huren. Het enige dat u nog nodig heeft, is een busje. Naast dat u heel wat kosten bespaart, is een busje huren Amsterdam ook zeer flexibel. Op elk gewenst moment kiest u zelf de periode dat u het busje wil huren.

Bus huren voor kort gebruik

Een bus huren Amsterdam voor het vervoeren van nieuwe aankopen zoals een meubelset of een kast die niet in uw auto past. Ook voor korte afstanden en periodes is het mogelijk om bij KAV Amsterdam een busje te huren. Welk formaat busje u nodig heeft, hangt af van de spullen die u wilt vervoeren. Wanneer u niet goed weet welk formaat nodig is, kunnen wij u daarbij helpen. Neem contact met ons op voor advies.

Dagje weg met bus huren Amsterdam

Niet alleen spullen kunt u vervoeren in busjes. Bij ons kunt u ook personenbusjes huren. Bijvoorbeeld als u met een grote familie, vriendengroep of groep collega’s een dagje erop uit wil. Aangezien u zelf de duur van de huurperiode bepaalt kunt u ook een busje huren Amsterdam om een weekend of een week op vakantie te gaan. U kunt zorgeloos de weg op met de busjes van KAV. Onze busjes zijn jong en worden goed onderhouden. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en betrouwbaar de weg op gaat.

Wat kost een busje huren Amsterdam?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren in Amsterdam. De grootte en prijs is afhankelijk waarvoor u een busje wilt huren: verhuizing, verbouwing, vervoering kleine of grote objecten, dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Extra’s huren

De prijs wordt bepaald door het type voertuig, de grootte, huurperiode, en het aantal kilometers, en natuurlijk de extra’s die u erbij huurt. Voor het verplaatsen van zware objecten is het handig om een hondje te huren, of een verhuisdeken om uw spullen tegen beschadigingen te beschermen, of een steekwagen om makkelijk meerdere verhuisdozen te vervoeren. Zo zijn er nog veel meer opties die u bij het busje kunt huren. Alles om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. De extra’s die u erbij wilt huren kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen.

Staat uw huurperiode en gewenste extra’s niet erbij? Of bent u bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u kiezen voor maatwerk. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op. Door met u mee te denken, weet u zeker dat u het juiste voertuig, de benodigde extra’s, en de gewenste huurperiode kiest. Zo is een busje huren in Amstelveen goedkoop en gemakkelijk!

Particulier of zakelijk busje huren Amsterdam?

Zowel particulier als zakelijk kunt u een bestelbus huren in Amsterdam. Voor uw privé gelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. Een huur busje Amsterdam kunt u via onze homepage kiezen en reserveren via ons systeem. Gemakkelijk en snel! Wilt u zakelijk een busje huren Amsterdam dan is dat ook mogelijk. U hoeft daarvoor niets anders te doen dan als particulier.

Naast een bus huren Amsterdam hebben wij ook andere verschillende zakelijke oplossingen. Tijdelijk, voor langere termijn, één voertuig, grotere projecten, bij ons is van alles mogelijk. Wij zijn dé specialist op gebied van mobiliteit en vervoer! Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Amsterdam of andere vragen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Amsterdam langs.

Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Amsterdam, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

'Kan Alles Vervoeren' Amsterdam

Door onze ervaring weten wij hoe wij een busje huren zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wilt u snel en gemakkelijk een busje huren in Amsterdam? Dat kan! Via de hoofdpagina kunt u de gewenste voertuig kiezen.

We hebben een breed assortiment aan voertuigen en modellen. Van een Caddy tot kastentrailer, van rolstoelbus tot koelwagens, personenauto’s tot vrachtwagens. Voor elke klus is het juiste formaat voertuig aanwezig die u op ieder gewenst moment bij ons op kan halen.

Geen registratie nodig

Het huren van een busje is snel en gemakkelijk! U hoeft alleen maar een voertuig te kiezen, een model, en de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens wordt de reservering direct bevestigt. Geen registratie vooraf nodig, gewoon direct een reservering maken.

Veilig en betrouwbaar busje huren Amsterdam

Gaat u een busje huren in Amsterdam? Wij zorgen er ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en worden goed onderhouden zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

  • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
  • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
  • 24-uur service

Of u nu voor één dag of voor een half jaar een huur busje Amsterdam wilt, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben altijd een oplossing, voor kleine en grote problemen. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.