Busje huren KAV Arnhem

  • Maandag 07:00 tot 17:00
  • Dinsdag 07:00 tot 17:00
  • Woensdag 07:00 tot 17:00
  • Donderdag 07:00 tot 17:00
  • Vrijdag 07:00 tot 17:00
  • Zaterdag 08:00 tot 12:00
  • Zondag gesloten
 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje huren Arnhem

Busje huren in Arnhem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren personenauto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers. Niet zo gek dus dat wij bekendstaan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in regio Arnhem.

Wanneer u een busje in Arnhem of in de omgeving van Arnhem wilt huren bent u van harte welkom bij ons filiaal in Arnhem. We zitten gevestigd op het industriepark Kleefse Waard, ook wel bekend als bedrijventerrein Het Broek. U vindt ons wagenpark aan de Cruquiusweg 10, 6827 BL Arnhem. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig waar u gratis kunt parkeren. We zijn makkelijk te bereiken via de N325 vanaf de Pleijroute. Binnen 5 minuten zit u op de A12. Ook met het OV is ons wagenpark te bereiken. Met buslijn 12 of 43 vanaf Arnhem Centraal staat u binnen 20 minuten voor onze deur.

We zitten om de hoek van de Gamma en Bouwmaat. Wel zo handig als u daar uw aankopen heeft gedaan of toch nog gereedschap of andere materialen nodig hebt. Van KAV Autoverhuur Arnhem naar de IKEA in Duiven rijden duurt tussen de 10 en 15 minuten. Dus in Arnhem een busje huren voor uw IKEA aankopen is ook mogelijk!

Auto, bestelbus, bakwagen of vrachtwagen huren Arnhem

KAV Autoverhuur Arnhem heeft voor elk vervoersprobleem een oplossing. Of je nu op zoek bent naar een personenauto voor een weekendje naar de Hoge Veluwe, een vrachtwagen of bakwagen met laadklep wilt huren voor een verhuizing of een bestelbus huren voor het vervoer van goederen? Met een ruim aanbod aan bussen en huurauto’s in Arnhem hebben we voor ieder moment een passend vervoermiddel.

Flowers

Voor elk vervoersprobleemeen oplossing

Busje huren Arnhem verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een busje huren in Arnhem? Dan wilt u natuurlijk zo voordelig mogelijk de klus klaren. Verhuizen brengt al genoeg kosten met zich mee. U kunt deze kosten drukken door zelf hulp te regelen voor uw verhuizing. U regelt de nodige helpende handen, dus u heeft geen verhuizers nodig die de bus in- en uitladen. U hoeft zo ook geen duur verhuisbedrijf in te huren. Het enige dat u nog moet doen is een bus, bestelwagen of bakwagen huren in Arnhem. Naast dat u heel wat kosten bespaart, is een busje of bestelwagen huren in Arnhem ook zeer flexibel. Op elk gewenst moment kiest u zelf de periode dat u het busje wil huren.

Bestelbus huren Arnhem

Een busje huren in Arnhem voor het vervoeren van nieuwe aankopen zoals een meubelset of een kast die niet in uw auto past. Ook voor korte afstanden en periodes is het mogelijk om bij KAV Arnhem een busje te huren. Welk formaat bus u nodig heeft hangt af van de spullen die u wilt vervoeren. Weet u niet precies welk formaat busje nodig is voor de klus? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Personenbus of -auto huren Arnhem

Met een grote familie, een vriendengroep of collega’s een dagje naar Burgers’ Zoo Arnhem of Nationaal park de Hoge Veluwe? Ook voor het huren van een personenauto of een personenbus ben je bij KAV Autoverhuur Arnhem aan het juiste adres.

Bij onze vestiging in Arnhem hebben we een ruim aanbod huurauto’s en personenbusjes. Omdat u zelf de huurperiode bepaalt, kunt u niet alleen een busje of personenauto huren voor een dagje weg, maar hebben we ook huurauto’s in Arnhem beschikbaar voor een weekend of vakantie.

WAT KOST EEN BUSJE HUREN IN ARNHEM?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren in Arnhem. De grootte van het busje en de exacte prijs is afhankelijk van de reden waarvoor u een busje wilt huren: verhuizing, verbouwing, het vervoer van kleine of grote objecten, een dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Extra’s huren

Bij het huren van onze busjes en auto’s is het mogelijk om extra’s bij te horen. Zoals een ‘hondje’ voor het verplaatsen van zware objecten, een verhuisdeken om spullen te schermen, een steekwagen om verhuisdozen te vervoeren en nog veel meer! Alles om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. De extra’s die u erbij wilt huren kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen.

Staat uw huurperiode en gewenste extra’s niet erbij? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Kies dan voor een maatwerkoplossing. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op. Door met u mee te denken, weet u zeker dat u het juiste voertuig, de benodigde extra’s, en de gewenste huurperiode kiest. Zo is een busje huren in Arnhem goedkoop en gemakkelijk!

PARTICULIER OF ZAKELIJK BUSJE HUREN ARNHEM?

Zowel particulier als zakelijk kunt u een bus huren Arnhem. Voor uw privé gelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. U kunt via onze homepage een voertuig kiezen en deze reserveren via ons systeem. Gemakkelijk en snel! Wilt u zakelijk een busje huren Arnhem dan is dat ook mogelijk. U hoeft daarvoor niets anders te doen dan als particulier.

Naast een busje huren Arnhem hebben wij ook andere verschillende zakelijke oplossingen. Tijdelijk, voor langere termijn, één voertuig, grotere projecten, bij ons is van alles mogelijk. Wij zijn dé specialist op gebied van mobiliteit en vervoer! Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Arnhem of andere vragen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Arnhem langs.

Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u opzoek bent naar een busje huren in Arnhem, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

'Kan Alles Vervoeren' Arnhem

Door onze ervaring weten wij hoe wij een busje huren zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wilt u snel en gemakkelijk een busje huren in Arnhem? Dat kan! Via de hoofdpagina kunt u de gewenste voertuig kiezen.

We hebben een breed assortiment aan voertuigen en modellen. Van een Caddy tot kastentrailer, van rolstoelbus tot koelwagens, personenauto’s tot vrachtwagens. Voor elke klus is het juiste formaat voertuig aanwezig die u op ieder gewenst moment bij ons op kan halen.

Geen registratie nodig
Het huren van een busje is snel en gemakkelijk! U hoeft alleen maar een voertuig te kiezen, een model, en de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens wordt te reservering direct bevestigt. Geen registratie vooraf nodig, gewoon direct een reservering maken.

Veilig en betrouwbaar busje huren Arnhem

Gaat u een busje huren in Arnhem? Wij zorgen er ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en worden goed onderhouden zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

 • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
 • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
 • 24-uur service

Of u nu voor één dag of voor een half jaar een busje wilt huren Arnhem, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben altijd een oplossing, voor kleine en grote problemen. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.

Telefoonnummers