Busje huren KAV Rotterdam

  • Maandag 07:00 tot 17:00
  • Dinsdag 07:00 tot 17:00
  • Woensdag 07:00 tot 17:00
  • Donderdag 07:00 tot 17:00
  • Vrijdag 07:00 tot 17:00
  • Zaterdag 08:00 tot 12:00
  • Zondag gesloten
 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje huren Rotterdam

Busje huren in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers.

Dus ook een bestelbus huren in Rotterdam kan gewoon. Niet zo gek dus dat we bekendstaan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in Rotterdam.

Een busje huren in Rotterdam Alexander, busje huren Rotterdam-Zuid of in de omgeving van het centrum van Rotterdam kan bij KAV autoverhuur Rotterdam. U bent van harte welkom bij ons filiaal in Rotterdam, Prins Alexander, aan de Metaalhof 27. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig waar u gratis kunt parkeren. Het wagenpark is binnen 2 minuten te bereiken vanaf de A16/A20.

Alexandrium Shopping Center ligt op steenworp afstand, evenals metrostation Rotterdam Alexander. Met het openbaar vervoer kunt u ons dus nog steeds makkelijk bereiken. We zitten om de hoek van de Gamma. Wel zo handig als u daar uw aankopen heeft gedaan of toch nog gereedschap of andere materialen nodig hebt.

Auto, bestelwagen, vrachtwagen of bakwagen huren in Rotterdam

Op zoek naar een huurauto in Rotterdam voor de vakantie, wilt u een bakwagen huren voor een verhuizing, een bestelwagen huren om een nieuwe set meubels te vervoeren of een vrachtwagen huren in Rotterdam? Bij KAV hebben we voor ieder vervoersprobleem een passende oplossing. We hebben een ruim aanbod huurauto’s in Rotterdam.

Auto huren in Rotterdam? Reserveer eenvoudig online de gewenste auto voor de gewenste periode. Twijfel je over het type auto dat je nodig hebt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Flowers

Voor elk vervoersprobleemeen oplossing

Busje huren Rotterdam verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een verhuisbus huren in Rotterdam? Dan ben je bij KAV Autoverhuur Rotterdam op het juiste adres. We hebben verschillende auto’s beschikbaar die geschikt zijn voor verhuizingen.
Zo kun je bij KAV een vrachtwagen huren, een bakwagen met laadklep huren of een bestelwagen huren in Rotterdam. Voor ieder type verhuizing hebben we een passende auto klaar staan.

Busje huren Rotterdam voor kort gebruik

Last minute een busje huren voor het vervoeren van een grote nieuwe aankoop? Ook voor korte afstanden en korte periodes is het mogelijk om bij KAV Autoverhuur Rotterdam een busje te huren.

Bij KAV Autoverhuur Rotterdam kun je al vanaf 2 uur een busje huren. Heb je op korte termijn een busje nodig? Neem dan telefonisch contact op met ons filiaal in Rotterdam, zo kunnen we direct kijken wat we beschikbaar hebben.

Twijfelt u over welk formaat busje u nodig heeft, kunnen we u daarbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Personenbus huren Rotterdam

Niet alleen spullen kunt u vervoeren in busjes. Bij KAV Autoverhuur kunt u ook een personenauto of personenbus huren in Rotterdam. Bijvoorbeeld als u met een grote familie, vriendengroep of groep collega’s een dagje erop uit wil.

Busje of auto huren voor vakantie

Aangezien u zelf de duur van de huurperiode bepaalt, kunt u ook een busje huren Rotterdam om een weekend of een week op vakantie te gaan. U kunt zorgeloos de weg op met de (elektrische) auto’s en busjes van KAV. Onze auto’s en busjes zijn jong en onderhouden goed. Zo zorgen we ervoor dat u altijd veilig en betrouwbaar de weg op gaat.

WAT KOST EEN BUSJE HUREN ROTTERDAM?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren in Rotterdam. De exacte prijs is afhankelijk van het type auto dat u huurt, de huurperiode en het aantal kilometers dat u rijdt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties. Daarnaast betaalt u vooraf altijd een borg voor het eigen risico van het gehuurde voertuig.

Extra’s huren

Naast een auto of busje, kunt u bij KAV ook verschillende extra’s huren om bijvoorbeeld zware objecten te verplaatsen of spullen in de bus te beschermen. Denk hierbij aan een steekwagen, verhuisdozen, spanbanden of een compleet verhuispakket. Daarnaast is het mogelijk om extra verzekeringen toe te voegen aan de huurauto.

Alle extra’s kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen aan de reservering.

Staat uw huurperiode en gewenste extra’s niet erbij? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u kiezen voor een maatwerkoplossing. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op.

Door met u mee te denken, weet u zeker dat u het juiste voertuig, de benodigde extra’s, en de gewenste huurperiode kiest. Zo is een busje huren in Rotterdam goedkoop en gemakkelijk!

PARTICULIER OF ZAKELIJK BUSJE HUREN ROTTERDAM?

Zowel particulier als zakelijk kunt u een bus huren in Rotterdam bij KAV Autoverhuur. Voor zowel uw privégelegenheid als zakelijk heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. U kunt via onze homepage een voertuig kiezen en deze reserveren via ons systeem. Gemakkelijk en snel!

Naast een busje huren Rotterdam hebben we ook andere zakelijke oplossingen. Tijdelijk een auto huren, voor langere termijn een auto of busje huren, één voertuig huren, grotere projecten met meerdere voertuigen, bij ons is alles mogelijk. We zijn dé specialist op gebied van mobiliteit en vervoer in Rotterdam!

Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Rotterdam of heeft u andere vragen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Rotterdam langs.

Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. We hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Rotterdam, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

‘Kan Alles Vervoeren’ Rotterdam

Dankzij onze ervaring weten we hoe we een busje huren zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wilt u snel en gemakkelijk een busje huren in Rotterdam? Dat kan! Via de hoofdpagina kunt u het gewenste voertuig kiezen, voor de gewenste periode en op de gewenste locatie.

We hebben een breed assortiment aan voertuigen en modellen. Van een Caddy tot kastentrailer, van rolstoelbus tot koelwagens, van elektrische personenauto’s tot vrachtwagens. Voor elke klus is het juiste formaat voertuig aanwezig dat u op ieder gewenst moment bij ons kan ophalen.

Geen registratie nodig
Het huren van een busje is snel en gemakkelijk! U hoeft alleen maar een voertuig te kiezen, een model, en de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens wordt de reservering direct bevestigt. Geen registratie vooraf nodig, gewoon direct een reservering maken.

Let op: u moet altijd een geldig rijbewijs B kunnen laten zien bij het huren van een auto. Bij grote voertuigen kan een chauffeurspas, BE of C rijbewijs verplicht zijn.

VEILIG EN BETROUWBAAR BUSJE HUREN ROTTERDAM

Gaat u een busje huren in Rotterdam? Wij zorgen ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op kan. Onze voertuigen zijn jong en goed onderhouden, zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

 • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
 • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
 • 24 uursservice
  Of u nu voor één dag of een half jaar een busje of auto wilt huren in Rotterdam, we staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

We hebben altijd een oplossing voor kleine en grote vervoersproblemen. Om die reden zijn we al ruim 50 jaar een grote speler binnen de autoverhuurbranche en kunt u altijd op ons vertrouwen.

Telefoonnummers