Bestelbus Huren?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Bestelbus huren

Het huren van een bestelbus is ideaal voor het vervoeren van grote spullen, zoals tijdens een verhuizing of andere grote klus. Bij KAV Autoverhuur bieden we een ruime vloot bestelbusjes, variërend in grootte en type. Wil je zwaardere goederen vervoeren? Dan kun je bij KAV Autoverhuur ook een bestelbus met laadklep huren. Zo voldoen onze bestelbusjes aan al jouw eisen.

Volswagen busje te huur Volswagen busje te huur

Nu reserveren

Huur deze bestelbusjes

Bestelbus huren bij KAV Autoverhuur

Bij KAV Autoverhuur maken we het je graag zo eenvoudig mogelijk om de perfecte bestelbus te vinden voor jouw behoeften. Of je nu een bus nodig hebt voor een korte klus of voor een lange periode, KAV Autoverhuur heeft altijd een passende oplossing voor jouw wensen.

Reserveer eenvoudig via onze gebruiksvriendelijke website, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Goed nieuws: je kunt al een bestelbus huren voor slechts € 59 per dag (incl. btw) met 100 vrije kilometers per dag/weekend! Dat betekent meer kilometers voor je geld.

Reserveer direct

Een bestelbus voor elke taak

Onze vloot is divers. Ze variëren van compacte 3m³ bestelauto's tot ruime 15m³ bestelwagens. Voor de zware ladingen hebben we bestelbusjes met laadklep beschikbaar. Wil je rekening houden met het milieu? Bekijk dan onze ruime selectie aan elektrische bestelbussen.

Transparante prijsstelling

Wij houden van duidelijkheid en willen geen verrassingen bij de afrekening. Bekijk onze overzichtelijke prijstabel voor de bestelauto van jouw keuze en wees gerust dat je precies weet wat je kunt verwachten.

Met 11 verhuurlocaties in Nederland vind je altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Zo kun je jouw bus naar keuze huren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, of zelfs in Groningen. Alle busjes zijn te huren met een rijbewijs B. Ook is er de mogelijkheid om een bestelbus met trekhaak te huren. Zo kun je nóg meer vervoeren, ideaal voor een vakantie.

Bekijk alle bestelbussen

Bestelbus huren voor elke gelegenheid

Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat er talloze redenen zijn om een bestelbus te huren. Of je nu gaat verhuizen, een evenement organiseert, of gewoon extra laadruimte nodig hebt: onze vloot van bestelbussen staan voor je klaar.

Met een breed scala aan voertuigen en flexibele huuropties vind je altijd de perfecte bestelbus voor elke gelegenheid. Of het nu om een bestelbusje, een bestelbus met laadklep, of voor bestelbus met automatische transmissie gaat: wij bieden oplossingen die aan al je transportbehoeften voldoen. Maak je volgende project eenvoudiger en efficiënter en huur een bestelbus bij KAV Autoverhuur.

Verhuispakket huren?

We begrijpen dat je bij het huren van een bestelbus vaak zware en grote goederen vervoert. Om deze reden bieden we extra opties aan bij de huur, zoals een verhuispakketten (incl. 4 verhuisdekens, 2 spanbanden, een steekwagen en een hondje), welke ook los te huren zijn. Daarnaast kun je ook verhuisdozen, steekwagens, traplopers en pompwagens huren. Zo wordt elke klus een eitje!

Kilometervrij bestelbusje huren?

Bij het huren van een bestelbus ontvang je standaard 100 vrije kilometer per dag of weekend. Wil je langer huren? Dan ontvang je 600 vrije km per week (7 dagen). Hierna betaal je € 0,19 tot € 0,39 per gereden kilometer, afhankelijk van het voertuig. Bekijk de prijstabel bij de bestelbus naar keuze voor de meest actuele informatie.

Waarom een bestelbus huren bij KAV Autoverhuur?

 • 1. Diverse bestelbussen om aan jouw behoeften te voldoen

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat geen twee reizen hetzelfde zijn. Om deze reden hebben we een breed scala aan bestelauto’s, bestelbussenen bestelwagensbeschikbaar. Daarnaast hebben we ook bestelbusjes met laadklep en bieden we diverse elektrische bestelbussen aan.

  Daarnaast zijn er busjes beschikbaar met trekhaak en busjes met laadvermogen tot 1.200 kg. De inhoud van de bestelwagens variëren van 3m³ tot 15m³. Met voordelige opties vanaf 59 euro per dag vind je altijd de perfecte bus voor jouw behoeften.

 • 2. Bestelbussen van hoge kwaliteit

  Bij KAV Autoverhuur staat kwaliteit voorop. Onze bestelbussen zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze altijd in uitstekende staat verkeren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze hoogste prioriteiten, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

 • 3. Flexibele huuropties

  Of je nu een bestelbus voor een paar uur of enkele dagen nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. We begrijpen dat geen twee situaties hetzelfde zijn, dus bieden we je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jouw planning past. Wil je een bestelbus huren voor langere tijd? Maak dan gebruik van ons shortlease aanbod. Op deze manier huur je nóg voordeliger!

 • 4. Eenvoudig online reserveren

  Het huren van een bestelbus bij KAV Autoverhuur is eenvoudig en snel. Met ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem kun je binnen enkele minuten je bestelwagen reserveren. Kies het gewenste type bestelbus, selecteer de huurperiode en voer je gegevens in. Je bent klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om een goedkope bestelbus te huren bij KAV Autoverhuur?

Bij KAV Autoverhuur bieden wij concurrerende tarieven voor het huren van een bestelbus. Wij begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een verhuurbedrijf. Daarom streven wij ernaar om je de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Met bestelwagens vanaf 59 euro per dag is er altijd een voertuig dat past bij jouw budget. Bekijk onze bestelbussen voor alle tarieven.

Kan ik een bestelbus met automatische transmissie huren?

Ja, we bieden bestelbussen met automatische transmissie. Dit zijn onze elektische opties, waaronder de KAV bestelauto 3 m³, deKAV Volkswagen ID. Buzz en de KAV Elektrische bestelwagen 11 m³.

Hebben jullie ook elektrische bestelbussen?

Wat heb ik nodig om een bestelbus te huren?

Voor het huren van een busje heb je een rijbewijs B nodig. KAV Autoverhuur hanteert geen minimumperiode voor het in bezit hebben van een rijbewijs.

Hoe oud moet ik zijn om een bestelbus te huren?

Om een bestelbus te huren bij KAV Autoverhuur dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Vanaf 17 jaar mag je onder begeleiding rijden en vanaf 18 jaar mag je zelfstandig de weg op. Wij hanteren geen minimum periode voor het in bezit hebben van een rijbewijs.

Kan ik een bestelbus huren zonder creditcard?

Ja, dat kan door te betalen via een online betaalverzoek (iDeal), of door te pinnen op locatie. Op deze manier heb je geen creditcard nodig.

Zijn er beperkingen voor het aantal passagiers in een bestelbus?

Ja, er geldt voor de bestelwagens een maximum van 2 tot 3 passagiers, afhankelijk van het model. Bekijk de specificaties van de bestelbus naar keuze.

Moet ik extra verzekering afsluiten?

Wij bieden een standaard eigen risico van 700 euro per schadegeval. Dit kun je verlagen naar 350 euro voor 10 euro per dag of 60 euro per week. Ook bieden wij ongevallen inzittende verzekeringen aan en hebben wij een optie voor een ruit- en bandverzekering. Zo kun je met een gerust hart jouw bus huren.

Is kilometer vrij rijden beschikbaar?

Bij het huren van een bestelbusje bij KAV Autoverhuur ontvang je standaard 100 vrije kilometers per dag en per weekend. Wil je langer huren? Dan ontvang je 600 vrije km per week (7 dagen). Hierna betaal je € 0,19 tot € 0,39 per gereden kilometer, afhankelijk van het voertuig. Bekijk de prijstabel bij de bestelbus naar keuze voor de meest actuele informatie.

Hoe kan ik een bestelbus bij KAV Autoverhuur huren?

Een bestelbus huren is eenvoudig. Via onze website selecteer je de gewenste bus, de ophaallocatie en de retourlocatie. Vervolgens selecteer je de gewenste ophaal en retourdatum en bijbehorende tijden. Als laatste voltooi je de reservering. Wanneer je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kan ik een bestelbus huren voor slechts een paar uur?

Ja, bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat niet alle reizen lang duren. We bieden flexibele huuropties, inclusief kortetermijnverhuur vanaf 4 uur. Zo is de bestelbus dus ook mee te nemen voor de tijd die je daadwerkelijk nodig hebt.

Moet ik borg betalen bij het huren van een bestelbus?

Voorafgaand aan de huur van het busje dient er borg betaald te worden. Dit kan door middel van een online betaling (iDeal betaalverzoek), pinnen of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico bedrag, vermeerderd met de vermoedelijke huursom van het voertuig.

Deze huursom bestaat uit de verwachten huurprijs, de verwachte extra gereden kilometerprijs, de eventuele premieverlaging, eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en het brandstofverbruik. Eventuele schade wordt hier na het inleveren van afgetrokken, tenzij een verlaagd eigen risico is afgenomen. In sommige gevallen heeft de bestuurder zelf een verzekering.

Kan ik naar het buitenland rijden als ik een bestelbus huur?

Zeker! Met de busjes van KAV Autoverhuur kan je de grens over voor jouw vakantie, tripje of andere bestemming in het buitenland.

Kan ik mijn gehuurde bestelbus ergens anders inleveren?

De plek waar je de bus ophaalt, hoeft niet dezelfde te zijn als waar je deze terugbrengt. Je hebt dus de flexibiliteit om je gehuurde busje op een andere locatie af te leveren dan waar je deze hebt opgehaald. Bij het boeken via onze handige boekingstool kun je moeiteloos zowel de ophaallocatie als de retourlocatie selecteren. Het is eenvoudig en snel!

Verhuren jullie ook bestelbussen met trekhaak?

Zeker! Wij verhuren diverse bestelbussen met trekhaak op aanvraag. Bekijk de specificaties van jouw bus naar keuze en bekijk of deze een optie heeft met trekhaak.

Telefoonnummers