Bakwagen Huren?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Bakwagen huren

Ben je op zoek naar een betrouwbare en betaalbare bakwagen voor jouw transportbehoeften? Bij KAV Autoverhuur ben je aan het juiste adres! Met een uitgebreid aanbod van bakwagens bieden wij de perfecte oplossing voor al jouw transportklussen. Of het nu gaat om een grote verhuizing, het vervoeren van zware goederen, of het leveren van materialen: onze bakwagens zijn de ideale keuze. Bekijk de mogelijkheden en ervaar het zelf!

Onze prachtige bakwagens!

Bakwagen met laadklep

Wil je een bakwagen met laadklep huren voor een verhuizing of levering van grote spullen? Onze bakwagen met laadklep is de ideale keuze voor het vervoeren van zware ladingen. Dankzij de handige laadklep aan de achterkant kun je moeiteloos goederen laden en lossen, zelfs bij zware vrachten. Met voldoende laadruimte van 18m³ tot wel 29m³ is deze bakwagen perfect voor verhuizingen, transport van meubels en het vervoeren van grote apparaten. KAV Autoverhuur biedt een viertal uitvoeringen, met twee opties voor als je in het bezit bent van een rijbewijs B en twee opties waarbij je in bezien moet zijn van een rijbewijs BE en een chauffeurspas. Zo is er voor iedereen een geschikte bakwagen.

Bekijk alle bakwagens met laadklep

KAV Kasten trailer

Ben je op zoek naar extra ruimte en flexibiliteit? Dan is de KAV Kasten Trailer met 29 m³ laadruimte de beste optie. Deze veelzijdige bakwagen biedt een ruime laadruimte voor grotere ladingen en goederen, voor optimale flexibiliteit. Ideaal voor meubels, bouwmaterialen, tuinbenodigdheden en andere omvangrijke goederen. Let op: voor het huren van de KAV Kasten trailer is een rijbewijs BE en chauffeurspas verplicht.

Bekijk de Kasten trailer

Wat kost een bakwagen huren?

Een bakwagen huren hoeft niet duur te zijn. Met tarieven vanaf € 149,- per dag is er een bakwagen voor elk budget. De kosten voor het huren van een bakwagen met laadklep hangen af van verschillende factoren. Ten eerste speelt de duur van de huur een rol, evenals het type bakwagen dat je kiest en of je de bakwagen doordeweeks of in het weekend wilt huren. Bovendien zijn er optionele extra's beschikbaar, zoals het verlagen van je eigen risico, het toevoegen van een ongevallen inzittendenverzekering en een ruit- en bandverzekering. Deze opties brengen extra kosten met zich mee.

Onze standaard verhuur omvat 100 vrije kilometer voor een dag en 600 kilometer voor 7 dagen. In het weekend kun je ontvang je 100 vrije kilometers bij de huur van een bakwagen. Ben je van plan om meer kilometers te rijden? Dan worden de kosten voor extra gereden kilometers bepaald op basis van het type busje. Deze zijn ze te vinden in de prijstabel. Let op: de KAV Kasten Trailer 29m³ wordt geleverd zonder vrije kilometers.

Waarom een bakwagen huren bij KAV Autoverhuur?

 • Diverse bakwagens om aan jouw behoeften te voldoen

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat elke transportbehoefte anders is. Om deze reden bieden we een breed scala aan bakwagens die perfect aansluiten op jouw specifieke eisen. Wil je een bakwagen met laadklep huren, zodat je gemakkelijk zware ladingen kunt laden en lossen? Of ga je voor een trailer voor extra ruimte en flexibiliteit? In elk geval hebben wij het geschikte voertuig voor jou.

 • Voertuigen van hoge kwaliteit

  Bij KAV Autoverhuur nemen we veiligheid en betrouwbaarheid serieus. Onze bakwagens zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd. Zo zorgen wij ervoor dat ze in uitstekende staat verkeren. Op deze manier ga je met een gerust hart op pad met een kwalitatief hoogwaardige bakwagen.

 • Flexibele huuropties

  Bij ons kun je een bakwagen huren die precies past bij jouw planning en budget. We bieden flexibele huuropties, variërend van kortetermijnverhuur tot langetermijnverhuur. Bij KAV kun je jouw voertuig per dag huren, voor ultieme flexibiliteit. Bovendien bieden we standaard 100 vrije kilometers per dag en 600 vrije kilometers voor 7 dagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor gereden kilometers. Daarnaast kun je het eigen risico verlagen voor een klein bedrag per dag. Zo heb je ultieme flexibiliteit.

 • Eenvoudig online reserveren

  Het huren van een bakwagen bij KAV Autoverhuur is eenvoudig en snel. Met ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem kun je binnen enkele minuten je bakwagen reserveren. Kies het gewenste type bakwagen, selecteer de huurperiode en voer je gegevens in. Je bent klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Kan ik bij KAV Autoverhuur goedkoop een bakwagen huren?

Bij KAV Autoverhuur bieden we bakwagens met laadklep voor elk budget. Met prijzen vanaf € 149,- per dag (incl. btw) en formaten tot 29 m³ is er voor ieder wat wils. Bekijk de prijstabel voor alle actuele prijzen.

Vanaf welke leeftijd kun je een bakwagen huren?

Je kunt al een bakwagen huren als je in het bezit bent van een rijbewijs B. KAV Autoverhuur heeft ook bakwagens beschikbaar waarmee een rijbewijs BE en chauffeurspas noodzakelijk zijn. Bekijk als onze bakwagens en zie welke het beste bij jouw behoefte past.

Hebben jullie ook een bakwagen met laadklep?

Onze bakwagens zijn standaard voorzien van een laadklep, wat laden en lossen van zware goederen als meubels gemakkelijk en snel maakt.

Kan ik een bakwagen kilometervrij huren?

De bakwagens met laadklep worden standaard kilometervrij geleverd met 100 kilometer per dag, 600 kilometer per 7 dagen, of 100 kilometer per week. Hierna betaal je vanaf 0,22 euro per gereden kilometer, afhankelijk van het gekozen voertuig. Dit kun je vinden in de prijstabel, welke is te vinden bij de voertuigen. Let op: de KAV Kasten Trailer 29m³ wordt geleverd zonder vrije kilometers.

Kan ik een bakwagen huren met een rijbewijs B?

KAV Autoverhuur heeft diverse opties met betrekking tot het huren van een bakwagen met een rijbewijs B, zoals de KAV Bakwagen met laadklep 18m³ en de KAV Bakwagen met laadklep 20m³. Daarnaast hebben we ook bakwagens waarvoor een rijbewijs BE en een chauffeurspas verplicht zijn.

Kan ik een bakwagen huren zonder borg?

Nee, voorafgaand aan de huur van de bakwagen dient de borg betaald te worden. Dit kan door middel van online (iDeal betaalverzoek), pinnen of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico bedrag, vermeerderd met de vermoedelijke huursom van het voertuig. Deze huursom bestaat uit de verwachten huurprijs, de verwachte extra gereden kilometerprijs, de eventuele premieverlaging eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en het brandstofverbruik.

Wat kost een kleine vrachtwagen huren?

Een kleine vrachtwagen, oftewel een bakwagen, is te huren vanaf € 149,- per dag, inclusief btw. Bekijk de prijstabel bij de uitvoering naar keuze voor de actuele prijzen per voertuig. 

Telefoonnummers