Busje huren KAV Badhoevedorp

  • Maandag 07:00 tot 17:00
  • Dinsdag 07:00 tot 17:00
  • Woensdag 07:00 tot 17:00
  • Donderdag 07:00 tot 17:00
  • Vrijdag 07:00 tot 17:00
  • Zaterdag 08:00 tot 12:00
  • Zondag gesloten
 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje hurenBadhoevedorp

Busje huren in Badhoevedorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers in Badhoevedorp, nabij Schiphol Airport. Niet zo gek dus dat wij bekendstaan als ‘Kan Alles Vervoeren’.

Wanneer u een (personen) busje wilt huren in de buurt van Schiphol, bent u van harte welkom bij ons filiaal in Badhoevedorp. U vindt ons wagenpark aan de Schipholweg 443 in Badhoevedorp. Het wagenpark bevindt zich op 8 minuten rijden vanaf Schiphol. Wilt u gebruik maken van een pendeldienst van Schiphol naar de autoverhuurlocatie? Bij het maken van de boeking kunt u dit aangeven bij de opmerkingen.

Tevens is het wagenpark goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem hiervoor bus 194 richting Amsterdam - De Aker. Stap uit bij de halte Badhoevedorp, Badhoevedorp Oost. Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar het wagenpark.

Bakwagen, bestelwagen of vrachtwagen huren vanaf Schiphol Airport?

Net geland in Nederland en op zoek naar een autoverhuurder in de buurt, waar je een personenbusje of -auto kunt huren? Dan ben je bij KAV Autoverhuur Badhoevedorp aan het juiste adres. De vestiging nabij Schiphol heeft altijd een ruim aanbod aan vervoersmiddelen beschikbaar.

Let op: bij het huren van een bakwagen is rijbewijs B verplicht. Bij het huren van een vrachtwagen is een chauffeurspas verplicht.

Flowers

Auto hurenSchiphol Airport

Aangekomen op Schiphol voor een vakantie, bezoek of zakenreis? Dan kan een auto tijdens uw verblijf goed van pas komen. Of je nu op zoek bent naar een personenauto, specifiek een elektrische auto wilt huren of op zoek bent naar een personenbus voor de hele familie: bij KAV Autoverhuur bent u aan het juiste adres. KAV Autoverhuur Badhoevedorp is gelegen aan de rand van Schiphol en daardoor makkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld.

Bus of auto huren voor de vakantie

Bij KAV Autoverhuur kunt u zelf de duur van de huurperiode bepalen. Zo kunt u gemakkelijk een busje of auto huren voor een vakantie in Nederland. Ga zorgeloos de weg op met de busjes van KAV. Dankzij goed onderhoud zijn onze busjes veilig en betrouwbaar en kunt u zorgeloos vakantie vieren.

Goedkope huurauto op Schiphol huren

Bij KAV kunt u goedkoop een busje huren. Het huren van een auto in Amsterdam kan al vanaf 36 euro. De exacte prijs is afhankelijk van het type auto of busje, de huurperiode en het aantal kilometers dat u rijdt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Extra’s huren

De prijs wordt bepaald door het type voertuig, de grootte, huurperiode, en het aantal kilometers, en natuurlijk de extra’s die u erbij huurt. Voor het verplaatsen van zware objecten is het handig om een hondje te huren, een verhuisdeken om uw spullen tegen beschadigingen te beschermen, of een steekwagen om makkelijk meerdere verhuisdozen te vervoeren.

Zo zijn er nog veel meer opties die u bij het busje kunt huren. Alles om uw klus zo soepel mogelijk te laten verlopen. De extra’s die u erbij wilt huren kunt u tijdens het reserveringsproces toevoegen.

Staan uw huurperiode en gewenste extra’s niet erbij? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Dan kunt u kiezen voor een maatwerkoplossing. We bespreken dan samen uw situatie en stellen een passende offerte voor u op. Door met u mee te denken, weet u zeker dat u het juiste voertuig, de benodigde extra’s, en de gewenste huurperiode kiest. Zo is een busje huren in Amsterdam goedkoop én gemakkelijk!

Particulier of zakelijk busje huren op Schiphol

Zowel particulier als zakelijk kunt u een bestelbus huren op Schiphol. Voor uw privé gelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. Een huur busje kunt u via onze homepage kiezen en reserveren via ons systeem. Gemakkelijk en snel! Wilt u zakelijk een busje huren in de regio Badhoevedorp, dan is dat ook mogelijk. U hoeft daarvoor niets anders te doen dan als particulier.

Naast een bus huren hebben wij ook andere verschillende zakelijke oplossingen. Tijdelijk, voor langere termijn, één voertuig, grotere projecten, bij ons is van alles mogelijk. Wij zijn dé specialist op gebied van mobiliteit en vervoer! Wilt u meer weten over zakelijk een busje huren in Badhoevedorp of andere vragen? Mail dan naar sales@kavautoverhuur.nl, neem telefonisch contact met ons op, of kom bij ons filiaal in Bahoevedorp langs.

Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Badhoevedorp, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

'Kan Alles Vervoeren'in Badhoevedorp

Dankzij onze ervaring weten wij hoe wij een busje huren zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Wilt u snel en gemakkelijk een busje huren in Badhoevedorp? Dat kan! Via de hoofdpagina kunt u de gewenste voertuig kiezen.

We hebben een breed assortiment aan voertuigen en modellen. Van een Caddy tot kastentrailer, van rolstoelbus tot koelwagens, personenauto’s tot vrachtwagens. Voor elke klus is het juiste formaat voertuig aanwezig die u op ieder gewenst moment bij ons op kan halen.

Geen registratie nodig
Het huren van een busje is snel en gemakkelijk! U hoeft alleen maar een voertuig te kiezen, een model, en de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens wordt de reservering direct bevestigt. Geen registratie vooraf nodig, gewoon direct een reservering maken.

Veilig en betrouwbaar busje huren Badhoevedorp

Gaat u een busje huren in Badhoevedorp of Schiphol? Wij zorgen er ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en worden goed onderhouden zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

 • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
 • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
 • 24-uur service
  Of u nu voor één dag of voor een half jaar een huur busje in Noord-Holland wilt, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben altijd een oplossing, voor kleine en grote problemen. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.

Telefoonnummers