Pickup Huren?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Pickup huren

Wil je een pick-up truck huren voor een verhuizing, bouwproject, of avontuurlijk uitje? Bij KAV Autoverhuur hebben we een groot aanbod pick-ups beschikbaar. Onze pick-ups zijn te huren vanaf € 139 per dag en hebben een laadvermogen tot wel 1.350 kg. Zo is er altijd wel een pick-up die voldoet aan jouw wensen.

Wil je meubels verplaatsen, goederen leveren, of ben je gewoon op zoek naar een betrouwbare pick-up voor jouw avontuur? KAV Autoverhuur heeft de ideale oplossing.

Een pick-up voor elke klus

Een pick-up voor elke klus

Met een ruim aanbod aan pick-up verhuur is er voor iedere klus een geschikte optie. Ga voor een pick-up met kiepbak bij je volgende tuinverbouwing. Of ga voor onze pick-up met kraan bij het vervoeren van zware goederen.

De pick-up zijn te huren vanaf € 139 per dag en hebben een laadvermogen tot wel 1350 kg. Bekijk welke situatie voor jou geldt en zie welke pick-up geschikt is voor jouw wensen.

Bekijk alle pick-ups

Pick-ups voor verhuizingen en transport van grote voorwerpen

Pick-ups zijn ideaal voor het verplaatsen van meubels, apparaten en andere grote voorwerpen bij verhuizingen. De open laadbak biedt voldoende ruimte voor grote en zware ladingen.

Ga voor de KAV pick-up enkel cabine (3,5 m), of de KAV pick-up enkel cabine (4,5 m). Wil je met een gezelschap reizen tot 6 personen? Dan is de KAV pick-up dubbele cabine (3,6 m) een geschikte oplossing voor jou.

Pick-ups voor bouw- en klusprojecten

Pick-ups zijn door de robuustheid en het laadvermogen ideaal voor bouw- en klusprojecten. Voor aannemers, bouwvakkers en doe-het-zelvers biedt een pick-up de mogelijkheid om bouwmaterialen, gereedschap en apparatuur te vervoeren.

Ideaal hiervoor zijn de KAV pick-up enkel cabine (3,5 m), de KAV pick-up enkel cabine (4,5 m) en de KAV pick-up dubbele cabine (3,6 m). Wil je echt zware goederen vervoeren? Ga dan voor onze pick-up met kraan.

Pick-ups voor los gestorte goederen

KAV's KIEP Pick-Up is specifiek ontworpen voor het vervoeren van los gestorte goederen, zoals zand, grind of bouwafval. Het kiepsysteem maakt het lossen gemakkelijk. Ideaal voor je volgende bouw- of klusproject.

Pick-ups voor zakelijk gebruik

Ondernemers kunnen een pick-up huren voor zakelijke doeleinden, zoals leveringen, transport van goederen, of het vervoeren van werkmateriaal. Hiervoor zijn alle pick-ups geschikt, afhankelijk van je doel. Dubbele cabine modellen, zoals de pick-up van 3,6 meter en de pick-up met kraan, bieden extra ruimte voor collega's.

Pick-ups voor avontuurlijke uitjes en vakanties

Voor liefhebbers van avontuur en outdooractiviteiten biedt een pick-up de mogelijkheid om comfortabel grote spullen mee te vervoeren. De laadbak kan worden gebruikt voor het vervoeren van kampeeruitrusting, fietsen of andere recreatieve spullen. Hiervoor zijn de KAV pick-up enkel cabine (3,5 m), de KAV pick-up enkel cabine (4,5 m) en de KAV pick-up dubbele cabine (3,6 m) een geschikte keuze, afhankelijk van hoe groot de goederen zijn en hoeveel mensen er vervoerd moeten worden.

Pick-ups voor evenementen

Organisatoren van evenementen kunnen een pick-up huren om podiummateriaal, geluidsapparatuur of decoraties te transporteren. Het gemak van laden en lossen maakt het een praktische keuze. Ga voor een van onze pick-ups met enkele- of dubbele cabine en kies bij het vervoeren van zware goederen voor de KAV pick-up met kraan.

Pick-ups voor autotransport

Ook voor het vervoeren van een auto hebben we een oplossing. Voor autodealers, reparatiewerkplaatsen of particulieren die een voertuig moeten verplaatsen, biedt de autotransporter pick-up een veilige en handige oplossing.

Huur jouw pick-up bij KAV Autoverhuur

Of je nu een verbouwing hebt, of goederen moet leveren in de stad, onze pick-ups staan voor je klaar. Huur jouw gewenste pick-up bij KAV Autoverhuur en maak elke klus een fluitje van een cent.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog je ideale pick-up bij KAV Autoverhuur. Voor vragen of specifieke verzoeken neem dan contact op met ons.

Reserveer direct

Waarom een pick-up huren bij KAV Autoverhuur?

 • Ruime vloot pick-ups

  Ontdek onze diverse selectie van pick-ups, waaronder de populaire enkelcabine 3.50 pick-up en meer. Met in totaal 6 verschillende modellen hebben we altijd de juiste pick-up voor jouw specifieke behoeften.

 • Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Bij KAV Autoverhuur streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze pick-ups worden regelmatig onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart de weg op.

 • Flexibele verhuurperiodes

  Of je nu een pick-up voor een paar uur, een dag of langer nodig hebt, bij KAV Autoverhuur bieden we flexibele verhuurperiodes die aansluiten bij uw planning.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een pick-up truck huren in Nederland?

Een pick-up huren kan op een van onze KAV Autoverhuur vestigingen in Nederland. Zo huur je jouw pick-up in grote steden als Amsterdam en Rotterdam, maar ook in Leiden, Breda en Amstelveen. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Kun of wil je jouw pick-up niet ophalen? Dan bieden wij ook een bezorgservice aan. Bekijk de website voor de mogelijkheden.

Kan ik bij KAV Autoverhuur ook een pick-up met kraan huren?

Zeker, wij hebben de KAV pick-up met kraan dubbele cabine (3,68 m) beschikbaar voor al je zware klussen waar een kraan voor nodig is. Met prijzen vanaf € 199 per dag, een laadvermogen tot 1.350 kg en zitplaatsen tot 6 personen is dit een ideale keus.

Wat heb ik nodig om een pick-up te huren?

Om een pick-up te huren bij KAV Autoverhuur dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Vanaf 17 jaar mag je onder begeleiding rijden. Wil je zelfstandig de weg op? De bestuurder dient dan minimaal 18 jaar te zijn. Wij hanteren geen minimum periode voor het in bezit hebben van een rijbewijs.

Kan ik een pick-up huren zonder creditcard?

Ja, dat kan door te betalen via een online betaalverzoek (iDeal), of door te pinnen op locatie. Op deze manier heb je geen creditcard nodig.

Moet ik een extra verzekering afsluiten?

Wij bieden een standaard eigen risico van 700 euro per schadegeval. Dit kun je verlagen naar 350 euro voor 10 euro per dag of 60 euro per week. Ook bieden wij ongevallen inzittende verzekeringen aan en hebben wij een optie voor een ruit- en bandverzekering. Zo kun je met een gerust hart jouw pick-up huren.

Is kilometer vrij rijden beschikbaar?

Voor elke pick-up (behalve de autotransporter) ontvang je standaard 100 vrije kilometers per dag en per weekend.

Wil je langer huren? Dan ontvang je 600 vrije km per week (7 dagen). Hierna betaal je € 0,22 tot € 0,28 per gereden kilometer. Bekijk de prijstabel bij het voertuig naar keuze voor de meest actuele informatie.

Moet ik borg betalen bij het huren van een pick-up?

Voorafgaand aan de huur van de pick-up dient er borg betaald te worden. Dit kan door middel van een online betaling (iDeal betaalverzoek), pinnen of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico bedrag, vermeerderd met de vermoedelijke huursom van het voertuig.

Deze huursom bestaat uit de verwachten huurprijs, de verwachte extra gereden kilometerprijs, de eventuele premieverlaging, eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en het brandstofverbruik. Eventuele schade wordt hier na het inleveren van afgetrokken, tenzij een verlaagd eigen risico is afgenomen. In sommige gevallen heeft de bestuurder zelf een verzekering.

Kan ik mijn gehuurde voertuig ergens anders inleveren?

De plek waar je de pick-up ophaalt hoeft niet dezelfde te zijn als waar je deze terugbrengt. Je hebt dus de flexibiliteit om je gehuurde pick-up op een andere locatie af te leveren dan waar je deze hebt opgehaald. Bij het boeken via onze handige boekingstool kun je moeiteloos zowel de ophaallocatie als de retourlocatie selecteren.

Verhuren jullie ook pick-ups met trekhaak?

Wij verhuren de KAV Autotransporter enkel cabine met trekhaak op aanvraag.

Telefoonnummers