Busje huren KAV Moordrecht

  • Goede prijs en verzeking
  • Voor je deur bezorgd
  • Achterlaten waar je wilt
  • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Welk voertuig wil je huren?

Flowers

Busje hurenMoordrecht

Busje huren in Moordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. KAV Autoverhuur Moordrecht is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van voertuigen verhuur. Wij verhuren auto’s, bestelwagens, personenbusjes, vrachtwagens, koelwagens, trekkers, trailers, speciale voertuigen zoals rolstoelbussen, autotrailers, pick-ups en aanhangers. Niet zo gek dus dat wij bekend staan als ‘Kan Alles Vervoeren’, ook in Moordrecht.

Wanneer u een busje in Moordrecht of in de omgeving van Moordrecht wilt huren bent u van harte welkom bij ons filiaal in Moordrecht. We zijn gevestigd op het bedrijventerrein Gouwepark. U vindt ons wagenpark aan de Westbaan 110, 2841 MC Moordrecht, waar u ook gratis kunt parkeren.

Flowers

Voor elk vervoersprobleemEen oplossing

Busje huren voor verhuizen

Wilt u een busje huren in Moordrecht voor een verhuizing? Een verhuizing brengt al genoeg kosten met zich mee. Daarom wilt u natuurlijk, waar dat mogelijk is, besparen. U kunt besparen door zelf hulp te regelen voor uw verhuizing.

Busje huren voor korte afstanden en periodes

Voor korte afstanden en periodes is het bovendien ook mogelijk om bij KAV Moordrecht een busje te huren. Het formaat van het busje is afhankelijk van de aankopen of de spullen die u wilt vervoeren. Weet u niet goed welk formaat nodig is? Wij kunnen u daarbij helpen! Neem contact met ons op voor advies.

Busje huren in Moordrecht voor een dagje weg

Naast het vervoeren van meubels of andere objecten, is het ook mogelijk om personenbusjes bij ons te huren. Zo kunt u met een grote familie of vriendengroep gezellig een dagje erop uit. Bij KAV Autoverhuur bepaalt u zelf de duur van de huurperiode, zo kunt u ook beslissen om een weekendje of een week op vakantie te gaan met het busje.

Wat kost een busje huren in Moordrecht?

Vanaf 36 euro kunt u al een busje huren. De grootte en prijs is afhankelijk waarvoor u een busje wilt huren: verhuizing, verbouwing, vervoering, kleine of grote objecten, dagje weg, etc. Verder hangt de prijs af van de huurperiode en het aantal kilometers dat u maakt. Verwacht u veel kilometers te maken in uw gekozen huurperiode, dan kan het verstandig zijn om te kijken naar de kilometervrije opties.

Particulier of zakelijk busje huren in Moordrecht?

Busje huren in Moordrecht kan zowel particulier als zakelijk. Voor uw privégelegenheden heeft KAV Autoverhuur altijd een oplossing. Onze service sluit perfect aan op de specifieke wensen voor zowel particuliere als zakelijke oplossingen. Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring met het inzetten van onze expertise in ontelbare situaties. Als u op zoek bent naar een busje huren in Moordrecht, dan bent u bij KAV Autoverhuur in goede handen!

KAVMoordrecht

Gaat u een busje huren in Moordrecht? Wij zorgen er ervoor dat u veilig en betrouwbaar de weg op gaat. Onze voertuigen zijn jong en worden goed onderhouden zodat u altijd snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Geen registratie nodig
Wanneer u uw voertuig en model heeft gekozen klikt u op de knop om de reservering te maken. Na het invullen van alle gegevens krijgt u direct een bevestiging van de huurovereenkomst. Er is geen registratie vooraf nodig. Gewoon direct een reservering maken. Sneller en gemakkelijker kan haast niet!

Alle voertuigen van KAV Autoverhuur verkeren in topconditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Onze bijnaam is niet alleen ‘Kan Alles Vervoeren’, maar ook ‘Kan je Altijd op Vertrouwen’.

  • Altijd een oplossing voor uw logistieke probleem
  • Jonge veilige betrouwbare voertuigen in topconditie
  • 24-uur service

Of u nu voor één dag of voor een half jaar een busje wilt huren in Moordrecht, wij staan altijd voor u klaar. KAV Autoverhuur is specialist als het gaat om mobiliteit en vervoer. Door continu op de hoogte te zijn van de markt, kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij hebben altijd een oplossing, voor kleine en grote problemen. Om die reden zijn wij al ruim 50 jaar een grote speler binnen de verhuurbranche en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen.

Telefoonnummers