Koelwagen Huren?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Koelwagen huren

Ben je op zoek naar een betrouwbaar busje om je gekoelde lading te vervoeren? Bij KAV Autoverhuur staan onze koelwagens klaar om aan al jouw transportbehoeften te voldoen. Met onze koelwagens kun je erop vertrouwen dat jouw lading vers en koel blijft, ongeacht de afstand en gelegenheid. Ontdek de mogelijkheden en bekijk ons brede assortiment aan koelwagens.

Koelwagen huren

Koelwagen met laadklep huren

Wil je een koelwagen huren voor een horecalevering of ander bijzondere gelegenheid? Met de koelwagen met laadklep kun je zware ladingen vers en gekoeld vervoeren. Daarnaast heb je voldoende ruimte om je lading te laden en lossen. Onze koelwagens hebben geavanceerde koelsystemen, om de temperatuur binnenin goed te regelen. Dit is belangrijk, om zo de kwaliteit van goederen - zoals voedingsmiddelen en medicijnen - te waarborgen.

Let op: voor een koelwagen groter dan 20 m³ heb je een rijbewijs BE en chauffeurspas nodig. Deze koelwagen wordt ook wel een koelvrachtwagen genoemd.
Zoek je toch een koelwagen waar je alleen een rijbewijs B voor nodig hebt? Dan zijn de koelwagens met laadklep van 4 m³, 10 m³ en 13,5 m³ de ideale keuze. Deze zijn geschikt voor kleine en middelgrote voorraden.

Bekijk Alle Koelwagens

Wat kost een koelwagen huren?

Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat je niet voor verrassingen wilt komen te staan wat betreft de kosten van de verhuur. Je huurt al een koelwagen vanaf € 139,- per dag (exclusief brandstof).
Uiteraard spelen nog andere factoren mee om de definitieve prijs van een gehuurde koelwagen te bepalen. De kosten om een koelwagen te huren zijn afhankelijk van het type koelwagen, de looptijd van de huur, beschikbaarheid, kilometers en type verzekering. Bekijk de prijstabel bij het gewenste voertuig voor de precieze kosten.

Waarom een koelwagen huren bij KAV Autoverhuur?

 • 1. Breed assortiment aan voertuigen

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat elke transportbehoefte anders is. Om deze reden hebben we een breed assortiment aan koelwagens. Zo kunnen ze perfect aansluiten op jouw specifieke wensen. Wil je een koelwagen met laadklep huren voor het vervoeren van zware ladingen? Of zoek je een kleine koelwagen? Wij hebben het geschikte voertuig voor jou.

 • 2. Topkwaliteit koelwagens

  Wij nemen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze voertuigen uiterst serieus. Onze voertuigen zijn goed onderhouden en krijgen de nodige inspecties, voordat ze veilig de weg op gaan.

 • 3. Flexibele huuropties

  Of je nu een busje voor een dag, een weekend, een week, of langer wilt huren: bij ons kan het allemaal. We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele opties voor het verlengen van de huurperiode. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wat betreft extra kosten.

 • 4. Eenvoudig online reserveren

  Plaats binnen een aantal klikken snel en eenvoudig een online reservering voor jouw gewenste voertuig. Kies het type koelwagen, selecteer de huurperiode en voer je gegevens in. Je bent klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een koelwagen?

Een koelwagen werkt door middel van een koelsysteem dat koude lucht in de laadruimte blaast. Er is een stroombron dat de temperatuur regelt, zodat transportgoederen gekoeld blijven tijdens de ritten.

Kan ik een koelwagen kilometer vrij huren?

Nee, helaas is dit niet mogelijk om een koelwagen kilometervrij te huren. Per gereden kilometer hanteren wij een tarief van € 0,21 cent. Dit is afhankelijk van het type koelwagen. Bekijk de prijstabel van het gewenste voertuig voor de kosten per gereden kilometer.

Wat kost het om een koelwagen te huren?

De kosten van een koelwagen is gebaseerd op meerdere factoren, namelijk de grootte van de koelwagen, de looptijd van de huur, de beschikbaarheid en seizoen, het aantal kilometers dat je rijdt en of je een verzekering kiest. Bekijk de actuele prijzen van de gewenste koelwagen.

Vanaf welke leeftijd kan ik een koelwagen huren?

Je kunt een koelwagen huren als je in het bezit bent van een rijbewijs B, ongeacht de leeftijd. Dit zijn koelwagens met een formaat van 4, 10 of 13,5 m³. KAV Autoverhuur heeft ook koelwagens waar een rijbewijs BE en chauffeurspas voor nodig is. Deze vrachtwagens hebben een grootte van 20, 36 of 49 m³

Wat kost het om een kleine koelwagen te huren?

De kleinste optie is de KAV Koelwagen van 4 m³. De dagprijs voor dit voertuig is € 139 per dag (exclusief brandstof).

Kan ik een koelwagen huren met een rijbewijs B?

Bij KAV Autoverhuur kan je met je rijbewijs B een koelwagen huren. Hiervoor kun je kiezen uit de KAV koelwagen 4 m³, koelwagen 10 m³, koelwagen 13,5 m³.

Kan ik een koelwagen huren zonder borg?

Nee, er dient borg betaald te worden voorafgaand aan de huur van de koelwagen. Betaling kan middels een iDEAL-betaalverzoek, pinnen of creditcard. De borg bestaat uit het risicobedrag en de verwachte huursom van het voertuig.

Telefoonnummers