Auto Huren?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Auto huren

Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat iedereen een andere motivatie heeft om een auto te huren. Zo kan het zijn dat je een auto wilt huren omdat je geen auto hebt. Of je hebt een grotere auto nodig voor uitjes met de hele familie. Daarnaast kan een luxe, comfortabele en grotere huurauto met voldoende laadruimte een perfecte oplossing zijn voor jouw vakantie naar het buitenland. Of je nu een auto wilt huren voor een maand, een week, of zelfs voor een dag: bij KAV Autoverhuur hebben we een ruime keuze aan opties.

Huur deze vette autos

Personenauto huren bij KAV Autoverhuur

Ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele autoverhuurder tegen scherpe tarieven? Bij KAV Autoverhuur bieden we een ruime vloot aan hoogwaardige voertuigen vanaf 35 euro per dag! Van compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s: bij KAV Autoverhuur vind je altijd een optie die bij je past.

Rij je handgeschakeld of ga je liever voor een automaat? Bij KAV kun je voor beide opties terecht. Naast handgeschakelde personenauto’s, hebben we ook de optie voor het huren van een automaat. Daarnaast hebben we huurauto’s met de optie voor een trekhaak. Op deze manier kun je gemakkelijk een caravan of aanhanger vervoeren.

Bekijk alle personenauto's

Langdurig een personenauto huren

Wil je een personenauto huren voor een dag, een weekend of een week? Dan hebben we een ruim aanbod aan personenauto’s beschikbaar. Huur een auto voor een dag, een weekend, een week of langer. Van een dagtripje met vrienden in een compacte auto, tot een vakantie met de hele familie in een ruime SUV: de opties zijn eindeloos. Daarnaast geldt: des te langer je huurt, hoe meer prijsvoordeel!

Wil je een auto huren voor een maand of langer? Dan is shortlease de perfecte oplossing voor jou. Met shortlease bij KAV Autoverhuur huur je jouw personenauto vanaf 549 euro per 30 dagen. Na één maand is de shortlease dagelijks opzegbaar. Zo haal je maximaal voordeel uit het huren van een auto, personenbusje, bestelbus of elektrische voertuigen voor langere tijd.

Verschillende typen brandstof

Onze personenauto’s rijden op benzine, of zijn full hybrid. Een full hybrid auto combineert een benzine- of dieselverbrandingsmotor met een elektrische motor. Dit resulteert in een efficiëntere brandstofconsumptie en lagere emissies. Op deze manier bespaar je brandstof en rij je milieuvriendelijker. Win-win dus!

Auto huren voor vakantie naar buitenland

Wil je een auto huren voor jouw volgende vakantie met meer ruimte voor passagiers en bagage? Bij KAV Autoverhuur kun je terecht voor huurauto’s voor je vakantie in binnen- en buitenland. Kies een compacte auto voor een korte citytrip over de grens. Of ga voor een ruime, hybride optie voor een verre vakantie met de hele familie. Daarnaast verhuren we ook personenauto’s met trekhaak. Zo kunnen kampeerliefhebbers ook bij KAV Autoverhuur terecht.

Wil je een auto huren voor wintersport? Wij zorgen dat je veilig de weg op kunt met je familie. Onze auto’s zijn uitgerust met winterbanden en we verhuren daarnaast ook sneeuwkettingen. Zo ben je overal op voorbereid!

Kilometervrij auto huren

Wil je jouw auto huren die km vrij is? Onze huurauto’s worden standaard geleverd met 200 vrije kilometers per dag, 200 vrije kilometers per weekend en 1.200 vrije kilometers per week. Hierna betaal je 0,15 cent per kilometer tot 0,22 cent per kilometer, afhankelijk van het voertuig. Zo haal je het maximale uit het aantal kilometers dat je rijdt.

Benieuwd naar de prijzen voor jouw auto naar keuze? Bekijk dan de prijstabellen bij de specifieke personenauto.

Bekijk alle personenauto's

Waarom een auto huren bij KAV Autoverhuur?

 • Diverse auto’s om aan jouw behoeften te voldoen

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat elke transportbehoefte anders is. Om deze reden bieden we een breed scala aan auto’s die perfect aansluiten op jouw specifieke eisen. Wil je een compacte auto voor korte afstanden? Of ga je een ruime auto voor grotere afstanden met familie? In elk geval hebben wij het geschikte voertuig voor jou.

 • Luxe auto’s voor comfortabele ritten

  Bij KAV Autoverhuur nemen we veiligheid en betrouwbaarheid serieus. Onze auto’s zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd. Daarnaast worden ze na gebruik grondig gereinigd, zodat de personenauto brandschoon bij jou wordt afgeleverd. Zo zorgen wij ervoor dat ze in uitstekende staat verkeren.

 • Flexibele huuropties

  Bij ons kun je een auto huren die precies past bij jouw planning en budget. We bieden flexibele huuropties, variërend van korte termijn verhuur tot lange termijn verhuur. Bij KAV kun je jouw voertuig per dag huren, voor ultieme flexibiliteit.

  Bovendien bieden we standaard 200 vrije kilometers per dag en 1.200 vrije kilometers voor 7 dagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor gereden kilometers. Daarnaast kun je het eigen risico verlagen voor een klein bedrag per dag. Zo heb je ultieme flexibiliteit.

 • Eenvoudig online reserveren

  Het huren van een personenauto bij KAV Autoverhuur is eenvoudig en snel. Met ons gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem kun je binnen enkele minuten je auto reserveren. Kies het gewenste type auto, selecteer de huurperiode en voer je gegevens in. Je bent klaar om te gaan!

Veelgestelde vragen

Wat kost een auto huren?

Bij KAV bieden we personenauto’s vanaf € 35 per dag. Deze worden standaard geleverd met 200 vrije kilometers per dag en 1.200 kilometer per week. Bekijk de prijstabel bij de personenauto naar keuze voor een uitgebreid kostenoverzicht per voertuig.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren?

Om een auto te huren bij KAV Autoverhuur dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Vanaf 17 jaar mag je onder begeleiding rijden en vanaf 18 jaar mag je zelfstandig de weg op. Wij hanteren geen minimum periode voor het in bezit hebben van een rijbewijs.

Kan ik ook een automaat auto huren?

Bij KAV Autoverhuur hebben we diverse auto’s met automaat beschikbaar, zoals de Peugeot 3008 (of gelijkwaardig). Bekijk het overzicht van alle personenauto’s voor een huurauto die past bij jouw behoeften.

Wat kost een auto huren voor vakantie?

Wil je een auto huren voor je vakantie? Dat kan al vanaf 35 euro per dag, afhankelijk van het type voertuig en de periode dat je de personenauto huurt. Standaard wordt een auto geleverd met 200 vrije kilometers per dag, 200 vrije kilometers per weekend en 1.200 vrije kilometers per week. Hierna betaal je vanaf 0,15 cent per gereden kilometer (exclusief brandstof). Bekijk het kostenoverzicht bij de auto naar keuze voor alle kosten per voertuig.

Kan ik een auto km vrij huren?

Standaard wordt een auto geleverd met 200 vrije kilometers per dag, 200 vrije kilometers per weekend en 1.200 vrije kilometers per week. Hierna betaal je 0,15 cent tot 0,22 cent
per gereden kilometer (exclusief brandstof). Bekijk het kostenoverzicht bij de auto naar keuze voor alle kosten per voertuig.

Kan ik een auto huren zonder borg?

Nee, je dient voorafgaand aan de huur borg te betalen. De borg kan je online betalen (iDeal betaalverzoek), pinnen op locatie of met een creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico bedrag, vermeerderd met de verwachte huursom van het voertuig. Dit is de verwachte huurprijs, kilometerprijs, de eventuele premieverlaging van het eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en brandstofverbruik.

Hoe huur je een auto zonder creditcard?

Dat kan door de borg te betalen via een online betaalverzoek (iDeal), of door te pinnen op locatie. Op deze manier heb je geen creditcard nodig.

Kan ik een auto huren zonder eigen risico?

Bij KAV Autoverhuur kun je het eigen risico verlagen van 750 euro per schadegeval naar 450 euro per schadegeval voor 5 euro per dag, of 30 euro per week.

Kan ik een auto huren en ergens anders inleveren?

Dit kan zeker. Echter, dit is op basis van beschikbaarheid en in overleg met de betreffende KAV-vestigingen. Hiervoor wordt een extra dag huur in rekening gebracht.

Moet ik een auto huren of leasen?

Wil je een auto een maand of langer huren? Dan is het voordeliger om te gaan voor onze shortlease optie. Na een maand kun je de short lease dagelijks opzeggen. Ideaal wanneer je langer wilt huren.

Kan ik een elektrische auto huren?

We verhuren geen elektrische personenauto’s, maar we bieden wel de mogelijkheid een elektrisch busje te huren. We verhuren wel hybride auto’s, waaronder de Peugeot 3008 (of gelijkwaardig).

Telefoonnummers