Busje Huren?

 • Goede prijs en verzeking
 • Voor je deur bezorgd
 • Achterlaten waar je wilt
 • Spanbanden, steekwagens en traplopers beschikbaar

Busje huren

Ben je op zoek naar een betrouwbaar busje voor jouw volgende reis, verhuizing of zakelijke klus? Bij KAV Autoverhuur hebben we een uitgebreid aanbod aan busjes die perfect aansluiten op al jouw transportbehoeften. Heb je een bestelwagen nodig voor een verhuizing? Een personenbusje nodig voor je vakantie? Of wil je liever een zuinig elektrisch Volkswagen-busje huren? Wij bieden de ideale oplossing voor al jouw wensen.

Volswagen busje te huur Volswagen busje te huur

Nu reserveren

Welk busje wil je huren?

Personen busje huren

Bij KAV Autoverhuur bieden we een personen busje voor al jouw trips. Onze ruimte en comfortabele personenbussen kunnen faciliteren in al jouw uitstapjes met grote groepen. Heb je een groepsvakantie gepland? Een uitje met familie of vrienden? Of heb je een zakelijk evenement of bijeenkomst met collega’s? Met personenbusjes van 5 tot wel 9 personen is er voldoende plek voor familie, vrienden, collega’s én bagage. Zo wordt er aan al jouw wensen en behoeften voldaan.

Wil je actief bijdragen aan het milieu en toch genieten van het comfort van een personenbusje? Dan bieden wij ook de elektrische KAV Peugeot e-Traveller aan voor groepen tot wel 9 personen. KAV biedt naast handgeschakelde personenbusjes ook automaatbusjes aan voor de verhuur.

Of je nu gaat voor korte dagtrip of een langere reis: met ons ruime aanbod personenbusjes kun je comfortabel en probleemloos naar de bestemming rijden. De personen busjes zijn gemakkelijk te besturen en kunnen gehuurd worden indien je in bezit bent van je rijbewijs B.

Het huren van een personenbusje is inclusief 200 km per dag of weekend, of 1.200 km per 7 dagen. Hierna betaal je 0,30 euro per gereden kilometer. We bieden niet de optie om het busje geheel kilometervrij te huren. Ontdek het gemak van het huren van een personenbusje bij KAV Autoverhuur en reserveer vandaag nog!

Bekijk alle personenbusjes

Bestelbusje huren

Wil je een busje huren voor het verhuizen van je inboedel of die van je kinderen? Heb je een busje nodig voor het bezorgen of vervoeren van grote goederen? Of wil je misschien een vakantiebungalow inrichten? Het vervoeren van veel goederen kost met de auto behoorlijk veel tijd, ruimte en benzinekosten.

Met een bestelbusje bij KAV Autoverhuur kun je gemakkelijk al jouw goederen vervoeren, hoe groot of klein deze ook zijn. De busjes hebben voldoende laadruimte en door de schuifdeuren en laadklep wordt het laden en lossen een eenvoudige klus.
Naast busjes op Diesel, heeft KAV Autoverhuur ook een ruime selectie van elektrische busjes, van 6m³ tot wel 11m³. Op deze manier kun je al jouw goederen duurzaam, veilig en snel vervoeren.

Met de flexibele huuropties kun je huren voor een dag, een weekend, een week, of zelfs langer. Zo vind je altijd de juiste oplossing voor de specifieke behoefte. De bestelbusjes zijn gemakkelijk te besturen en kunnen gehuurd worden indien je in bezit bent van je rijbewijs B. De bestelbusjes worden standaard geleverd met 100 kilometer per dag, of 600 kilometer per week. Hierna betaal je een meerprijs per kilometer, welke afhankelijk is van het gekozen voertuig (vanaf 0,19 euro per kilometer).

Haal je bestelbusje op bij een locatie naar keuze, of kies voor de ophaalservice. De chauffeurs van KAV zullen het busje voor je deur afleveren! Ontdek het gemak van het huren van een bestelbus bij KAV Autoverhuur, voor al je transport.

Volkswagen Busje huren

Wil je een iconisch busje huren en tegelijkertijd bijdragen aan het milieu? Dan kun je bij KAV ook een elektrisch Volkswagen-busje huren. Door een VW-busje te huren wordt een onvergetelijke en comfortabele reiservaring geboden. Wil je een Volkswagen-busje huren voor 1 dag, of ga je liever lang op pad voor een vakantie? Onze Volkswagen-busjes zijn de perfecte metgezel, voor een onvergetelijke rit.

Bekijk alle bestelbussen

Busje met laadklep huren

Heb je zware goederen te vervoeren? Dan is een busje met laadklep, oftewel de bakwagen, de perfecte keus voor jou! Onze busjes met laadklep maken het laden en lossen van zware meubels en andere goederen een eenvoudige klus. Een bakwagen met laadklep is ideaal voor zakelijke doeleinden, verhuizingen en transport van zware items. Efficiënt en gebruiksvriendelijk.

Bekijk alle bakwagens

Wat kost een busje huren?

Bij KAV Autoverhuur bieden we betaalbare tarieven en transparante prijzen, met busjes vanaf € 59,- per dag. De kosten van het huren van een busje zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk hoe lang je wilt huren, het type busje en of je het busje doordeweeks of in het weekend wilt huren. Daarnaast kun je tegen extra kosten je eigen risico verlagen, een ongevallen inzittende verkering en een ruit- en bandverzekering kiezen.

Standaard worden onze bestelbusjes geleverd met 100 vrije kilometers per dag, of 600 km per week. In de weekenden ontvang je 100 kilometer vrij. Personenbusjes worden standaard geleverd met 200 kilometer per dag, 200 kilometer in het weekend en 1.200 kilometer per 7 dagen.

Wil je meer kilometers rijden? De kosten voor extra gereden kilometers zijn afhankelijk van de uitvoering en te vinden in de prijstabel bij het voertuig. Gebruik ons eenvoudige online reserveringssysteem om de exacte prijs te berekenen voor het busje van jouw keuze.

Waarom een busje huren bij KAV Autoverhuur?

 • Diverse busjes om aan jouw behoeften te voldoen

  Bij KAV Autoverhuur begrijpen we dat geen enkele klus hetzelfde is. Daarom hebben we een breed scala aan busjes beschikbaar, variërend van compacte modellen tot ruime busjes. Zo kun je écht alles vervoeren. Vindt bij KAV Autoverhuur altijd het juiste busje dat aan jouw specifieke wensen voldoet.

 • Luxe busjes voor comfortabele ritten

  Wil je jouw reis extra speciaal maken? Onze luxe busjes zijn perfect voor een comfortabele en stijlvolle ervaring onderweg. Geniet van het ruime interieur en alle moderne voorzieningen die onze luxe busjes te bieden hebben.

 • Busjes van hoge kwaliteit

  Bij KAV Autoverhuur staat kwaliteit voorop. Onze busjes zijn goed onderhouden en worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze altijd in uitstekende staat verkeren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn onze hoogste prioriteiten, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

 • Flexibele huuropties

  Of je nu een busje voor een dag, een weekend, een week, of langer wilt huren: bij ons kan het allemaal. We begrijpen dat plannen kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele opties voor het verlengen van de huurperiode. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wat betreft extra kosten.

Veelgestelde Vragen

Wat kost een busje huren?

Je kunt bij KAV Autoverhuur al een busje huren vanaf € 59,- per dag, inclusief btw. De kosten zijn afhankelijk van de uitvoering van het busje, het aantal dagen dat je het busje huurt, of je het busje in het weekend of doordeweeks huurt en of je een verzekering afneemt. Standaard worden onze bestelbusjes verhuurd met 100 kilometer per dag, of 600 km per week. Personenbusjes worden standaard geleverd met 200 kilometer per dag en 1.200 kilometer per week. De kosten voor extra gereden kilometers zijn afhankelijk van de uitvoering en te bekijken in de prijstabel. De prijzen zijn exclusief brandstof. Benieuwd naar de prijzen voor jouw busje naar keuze? Bekijk dan de prijstabellen bij de uitvoeringen van de personenbusjes of de bestelbusjes.

Wat is een eigen risico afhuren?

Bij KAV Autoverhuur kun je jouw risico verlagen. Standaard is het eigen risico € 1.200,- per schadegeval. Voor € 13,50 per dag, of € 81,- per week kun je jouw eigen risico verlagen naar € 600,-. Dit is niet verplicht en afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een busje te huren?

Voor het huren van al onze personenbusjes en bestelbusjesdien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wil je een busje met laadklep, oftewel een bakwagenhuren? Dan is voor de KAV City BE Bakwagen met laadklep 20 m³ en de KAV Kasten Trailer 29 m³ een rijbewijs BE verplicht. 

Kan ik een busje huren voor een weekend?

Zeker! Onze busjes zijn per dag te huren, zowel doordeweeks als in het weekend. Dus wil je in het weekend verhuizen met een bestelbus, of een weekendje weg met een personenbus? Dan kan dat natuurlijk. Ook zijn de busjes voor een week of langer huren. Ideaal voor een lange vakantie bijvoorbeeld. 

Hoeveel personen kan ik kwijt als ik een busje huur?

De capaciteit is afhankelijk van het type uitvoering van het personenbusjedat je huurt. In de busjes is er ruimte van 5 tot wel 9 personen. Daarnaast heeft KAV Autoverhuur ook een rolstoelbus beschikbaar.

Kan ik naar het buitenland rijden als ik een busje huur?

Zeker! Met de busjes van KAV Autoverhuur kun je een busje huren voor jouw vakantie, tripje of andere bestemmingen over de grens.

Kan ik mijn gehuurde busje ergens anders inleveren?

De ophaallocatie van de bus hoeft niet hetzelfde te zijn als de retour locatie. Je kunt jouw gehuurde busje dus ergens anders inleveren als dat je deze hebt opgehaald. Kies tijdens het boeken via de boekingstool gemakkelijk voor de ophaallocatie en de retour locatie. Gemakkelijk en snel!

Kan ik een busje huren met onbeperkte kilometers?

Standaard worden onze bestelbusjes verhuurd met 100 kilometer per dag, of 600 km per week. Personenbusjes worden standaard geleverd met 200 kilometer per dag en 1.200 kilometer per week. De kosten voor extra gereden kilometers zijn afhankelijk van de uitvoering en te bekijken in de prijstabel.

Is een busje huren goedkoop?

Je kunt al een busje huren vanaf € 59,- per dag. Zo is er een busje voor elk budget. Bekijk de prijstabel van de personenbusjes of de bestelbusjes naar keuze, voor de meest actuele prijzen.

Kan ik een busje huren zonder borg?

Nee, voorafgaand aan de huur van het busje dient er borg betaald te worden. Dit kan door middel van online (iDeal betaalverzoek), pinnen of creditcard. De borg bestaat uit het eigen risico bedrag, vermeerderd met de vermoedelijke huursom van het voertuig. Deze huursom bestaat uit de verwachten huurprijs, de verwachte extra gereden kilometerprijs, de eventuele premieverlaging eigen risico, de eventuele verzekeringspremie en het brandstofverbruik.

Telefoonnummers