Kleine voertuigen huren

Jouw ideale kleine voertuig huren

Ben je op zoek naar kleine voertuigen voor jouw transportbehoefte? Wij hebben een uitgebreide vloot aan kleine voertuigen beschikbaar. Of je nu gaat voor een kleine auto, een kleine personenbus, een kleine aanhanger of een kleine vrachtwagen met laadklep: wij hebben de juiste keuze voor jou.

Kleine auto huren

We begrijpen dat iedere transportbehoefte anders is. Daarom hebben we een breed assortiment aan kleine auto’s beschikbaar. Wil je eenvoudig van A naar B reizen in een voordelige en compacte auto? Dan is de KAV SmartForFour een goede keuze. Deze huur je vanaf € 35,- per dag en is standaard uitgerust met 200 vrije kilometers per dag.

Heb je meer bagageruimte nodig? Dan raden wij je aan om voor de KAV Hyundai i10 te kiezen. Dit is een kleine auto met voldoende plek om je tas en koffers in te plaatsen. Je huurt deze kleine auto al vanaf € 39,- per dag, inclusief 200 vrije kilometers per dag. Bekijk al onze kleine auto’s.

Wil je een klein busje huren om met een kleine groep te reizen? Dan zijn de KAV Personenbus dubbel cabine 5 personen of 6 personen de beste opties. Met scherpe tarieven vanaf € 60,- per dag en 200 vrije kilometers is er altijd een geschikt busje voor jou.

Wil je graag extra spullen vervoeren, maar heb je niet voldoende ruimte in je auto? Kies dan voor onze kleine Smartbak aanhanger. Deze aanhanger is ideaal voor kleine klussen, zoals voor het vervoeren van meubels, tafels, of ander items.

Voor slechts € 15,- per uur huur je deze aanhanger voor al je vervoersbehoeften. Reserveer deze snel en eenvoudig via de Smartbak app.

Wil je een kleine vrachtwagen huren? Dan hebben we daar verschillende opties voor. Zo hebben we kleine vrachtwagens met laadklep (bakwagens) beschikbaar met een laadvolume van 18m³. Deze kleine vrachtwagen huur je al vanaf € 153,- per dag en zijn te huren met een rijbewijs B.

Wil je er zeker van zijn dat het ideale kleine voertuig aansluit op je behoeften? Reserveer dan vandaag nog bij KAV Autoverhuur. Of je nu op zoek bent naar een kleine auto voor personenvervoer of een kleine vrachtwagen voor een verhuizing, wij hebben het juiste voertuig voor jouw behoefte.

Helemaal op de hoogte?

Veelgestelde Vragen

Wat kost een kleine vrachtwagen huren?

Bij ons huur je een kleine vrachtwagen vanaf 135 euro per dag.

Welk rijbewijs heb je nodig voor kleine voertuigen?

Afhankelijk van het type voertuig dien je minimaal in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Bekijk altijd de specificaties van je gekozen voertuig.

Telefoonnummers