Automaat huren

Jouw ideale voertuig huren met automaat

Ben je op zoek naar een auto, bestelbus of personenbus met automaat? Bij KAV Autoverhuur hebben we een breed aanbod aan automatische voertuigen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een kleine auto voor werk of grote bestelbus voor verhuizingen: wij hebben voor iedere autobehoefte de juiste oplossing.

Wat is een auto met automaat?

Auto’s met automaat beschikken over een automatische transmissie. Dit betekent dat de versnellingsbak automatisch schakelt, zonder dat je als bestuurder handmatig hoeft te schakelen. Hierdoor hoef je enkel gas te geven en te remmen, onze voertuigen doen de rest!

Auto huren automaat

Wil je een personenauto met automaat huren? Bij KAV Autoverhuur bieden we deKAV Peugeot 3008 personenauto met automaat aan. Dit is een ruime SUV met 5 zitplaatsen waardoor je eenvoudig met het gezin op weg gaat. Je huurt deze auto al vanaf € 89,- per dag en inclusief 200 vrije kilometers per dag. Tevens is deze auto ook als shortlease te huren.

Wil je toch liever een auto huren voor een periode langer dan een maand? Maak dan gebruik van onze shortlease opties. Huur bijvoorbeeld een sportieve Cupra Bron, of rijd comfortabel met de 100% elektrische Hyundai loniq 5.

Naast auto’s bieden we ook een ruim aanbod van bussen met automaat aan. Huur bijvoorbeeld een Cenntro Logistar 200 Van vanaf € 49,- per dag. Met een laadvolume van 4.7 m³ en een laadvermogen tot 1.065 kg is dit een ideale optie voor klein transportvervoer.

Heb je behoefte aan een groot busje met automaat? Dan is de KAV elektrische bestelwagen met een laadvolume van 11 m³ de beste keuze. Deze extra grote bestelbus beschikt over een laadvermogen tot 1.100 kg en is ook 100% milieuvriendelijk. Zo hoef je nooit zorgen te maken over zwaar transportvervoer.

Let op: kijk altijd bij de specificaties of het busje een automatische transmissie heeft. Hierdoor kies je de juiste bestelbus.

Personenbus huren automaat

Wil je een personenbus huren met automaat? Bij KAV Autoverhuur bieden onze personenbussen met automaat voldoende ruimte comfort en ruimte voor al je passagiers. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden, of een reis maakt met collega’s, onze personenbus met automaat zorgen voor een prettige reiservaring. We hebben twee opties voor personenbussen met automaat, namelijk de KAV rolstoelbus en de KAV Peugeot e-Traveller.

De KAV rolstoelbus is ideaal voor groepen die reizen met passagiers die extra ondersteuning nodig hebben. Deze bus is uitgerust met speciale rolstoeltoegankelijke functies, waardoor het eenvoudig is om rolstoelgebruikers te vervoeren. Met een ruime bus en automatische transmissie ervaar je een fijne reis tot aan je bestemming. De elektrische rolstoelbus heeft plek voor maximaal 9 personen en is te huren vanaf € 239,- per dag.

Wil je duurzaam reizen met een automaat? Dan is KAV Peugeot e-Traveller de perfecte keus. Met ruimte voor wel 9 personen ben je verzekerd van een comfortabele reis met een groot gezelschap.

Bij KAV Autoverhuur staan we sterk voor duurzaamheid en innovatie. Daarom verhuren we ook elektrische voertuigen met automaat. Je huurt al een elektrische bestelauto vanaf € 65,-. Met een laadvolume van 3 m³ en een laadvermogen tot 778 kg is de bestelauto ideaal voor het bezorgen van klein transport.

Ben je op zoek naar een hip busje? Dan is de KAV Volkswagen ID. Buzz de beste duurzame keuze voor jouw reis. De Volkswagen ID. Buzz heeft een range tot wel 412 kilometer en is te laden tot 80% binnen 30 minuten.

Helemaal op de hoogte?

Veelgestelde Vragen

Kan ik een automaat kilometervrij huren?

Ja, dit is mogelijk. Zo huur je al een Peugeot 3008 met automaat vanaf € 89,- met 200 vrije kilometers. Rijd je meer kilometers? Dan vragen we voor iedere extra kilometer € 0,22.

Betaal ik borg bij het huren van een voertuig met automaat?

Ja, voor het huren van een auto met automaat dien je borg te betalen. De borg is gebaseerd op het eigen risico bedrag met de verwachte huurprijs van het desbetreffende voertuig.

Telefoonnummers