Grote voertuigen huren

Grote voertuigen huren

Op zoek naar betrouwbare grote voertuigen? Bij KAV Autoverhuur hebben we een ruime vloot aan grote voertuigen. Of je nu op zoek bent naar een grote auto, personenbus, bestelbus of vrachtwagen: we hebben voor ieder transportvervoer een oplossing voor jou.

Grote auto huren

Bij KAV Autoverhuur zijn we gespecialiseerd in het verhuren van grote auto’s. Ideaal voor een dagje weg of een lange vakantie. Zo rijd je al een grote KAV Hyundai Bayon vanaf € 69,- per dag, inclusief 200 vrije kilometers. Op deze manier kun je zonder zorgen de weg op.

Ben je op zoek naar een grotere auto dan de KAV Hyundai Bayon? Dan is de KAV Peugeot 3008 de beste optie. De ruime auto biedt extra ruimte voor bagage en bevat de meest moderne voorzieningen en veiligheidsfuncties.

Wil je huren voor een periode langer dan een maand? Dan raden we aan gebruik te maken van onze shortlease opties. Kies de gewenste auto en de periode dat je wilt huren en wij doen de rest.

Grote bus huren

Ga je op pad met een grote groep vrienden of met de hele familie? Dan bieden onze grote personenbussen voldoende comfortabele zitplaatsen voor iedereen. Daarnaast ontvang je bij de huur van een personenbus standaard 200 vrije kilometers per dag. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Grote personenbussen

We hebben diverse grote personenbussen beschikbaar. Reis je met en groep tot 5 personen? Dan is de grote personenbus met dubbele cabine de juiste keuze.

Wil je ruimte voor grotere groepen? Kies dan voor de KAV Personenbus voor 6 personen, de KAV Personenbus voor 7 personen, of de KAV Personenbus voor 9 personen. Met onze ruime vloot grote personenbussen is er voor ieder wat wils.

Bij KAV Autoverhuur begrijpen we het belang van duurzaamheid. De KAV Peugeot e-Traveller is dé oplossing voor bewuste reizigers die op zoek zijn naar een groenere manier van reizen.
Met plaats voor 9 personen biedt deze bus voldoende ruimte voor al jouw reisbehoeften. De personenbus heeft een actieradius van 310 kilometer en je kunt snelladen tot 80% binnen 35 minuten. Je rijdt de bus al vanaf € 149,- per dag.

Grote bestelbussen

We begrijpen dat er verschillende redenen zijn om een grote bestelbus te huren. Onze grote bestelbussen zijn ideaal voor verhuizingen, evenementen of als je extra laadruimte nodig hebt voor transportvervoer. Je huurt al een bestelauto vanaf € 65,- per dag.

Zo hebben we bestelauto’s van 3 m³ tot grote bestelwagens van 15 m³. Heb je zware ladingen? Dan zijn bestelbusjes met laadklep de beste optie. Voor onze milieubewuste rijders hebben we een ruim aanbod aan elektrische bestelbussen.

Grote aanhangwagen huren

Heb je extra ruimte nodig om grote objecten of goederen te vervoeren? Onze grote aanhangwagens zijn ideaal voor het efficiënt vervoeren van zware ladingen. Met ons diverse aanbod aan aanhangers vind je altijd een oplossing voor je transportbehoeften.

De KAV Tautliner is een grote aanhangwagen met een laadvolume van 88 m³. Daarnaast heeft deze een schuifzeilsysteem, waardoor je het zeil eenvoudig aan de zijkanten kunt openen. Hierdoor wordt het laden en losproces eenvoudiger en verplaats je goederen middels een vorkheftruck. De KAV Tautliner huur je vanaf € 199,- per dag en is te huren met een rijbewijs CE.

Wil je een grote aanhangwagen voor je auto huren? Kies dan voor de Smartbak aanhanger. Deze is geschikt voor lichte transporten en is groot genoeg om achter je auto te hangen. Een Smartbak aanhanger huur je vanaf € 15,- per uur via de app met een rijbewijs B.

Vrachtwagens heb je in alle soorten en maten. Bij KAV Autoverhuur hebben we een breed assortiment aan grote vrachtwagens beschikbaar. Onze vrachtwagens beschikken over een laadvolume tot 88 m³ met een maximaal laadvermogen van 31.000 kg. Je huurt al een grote vrachtwagen vanaf € 153,- per dag.

Let op: bij het huren van onze vrachtwagens wordt een rijbewijs B, BE, C of CE gevraagd. Bekijk het gehele assortiment aan vrachtwagensen bekijk welk type rijbewijs je nodig hebt.

Boek jouw grote voertuig vandaag nog

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van grote voertuigen? Dan ben je bij KAV Autoverhuur op het juiste adres. Reserveer vandaag nog je grote auto, bestelbus, aanhangwagen of vrachtwagen.

Helemaal op de hoogte?

Veelgestelde Vragen

Wat kost het om een kleine vrachtwagen huren?

Bij ons huur je een kleine vrachtwagen vanaf 135 euro per dag.

Welk rijbewijs is er nodig voor kleine voertuigen?

Afhankelijk van het type voertuig dien je minimaal in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Bekijk altijd de specificaties van je gekozen voertuig, zodat je over het juiste rijbewijs beschikt.

Telefoonnummers