KAV Autoverhuur

PERSONENAUTO huren

Een personenauto huren bij KAV Autoverhuur is een verstandige keuze! KAV Autoverhuur verhuurt diverse types personenauto. Dit zijn jonge, moderne en comfortabele auto’s. Voorzien van alle moderne gemakken, zoals navigatie, handsfree bellen en airconditioning. 

Wilt u voor langere aaneengesloten periode een personenauto huren? Dat is bij KAV Autoverhuur uiteraard mogelijk. Vraag hiervoor naar onze “shortlease” mogelijkheden en voorwaarden bij onze afdeling sales. Bij shortleasen bieden wij tevens een afleverservice van de beoogde bestelwagen bij u op locatie.

Indien u een personenauto wilt huren, is het aan te raden om tijdig een reservering te maken voor uw gewenste type auto in verband met beschikbaarheid.

Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze vestigingen.

Een PERSONENAUTO huren doet u bij KAV Autoverhuur!

KAV Autoverhuur heeft ruim 45 jaar ervaring op het gebied van autoverhuur. Wij beschikken over een breed assortiment voertuigen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle peronenauto’s van KAV worden onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren hierdoor in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan is onze helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor hulp. 

Bent u geïnteresseerd om een personenauto te huren? Bekijk dan ons aanbod via de onderstaande button.

Hyundai i20 – PA04 – Compacte 5-deurs auto

Hyundai Bayon – PA06 – Compacte crossover-SUV

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel uw vraag over het huren van bestelwagens.