Maatschappelijk verantwoord ondernemen

KAV heeft al geïnvesteerd in verjonging van de huurvloot en elektrische/hybride voertuigen toegevoegd in het assortiment. Maar wist je ook dat wij daarnaast meedere duurzame en goede doelen ondersteunen?

Sociale impact maken met United Painting

United Painting is een collectief van kunstenaars, schrijvers en ontwerpers met een gedeelde passie voor het creëren van massale kunstwerken op onverwachte plaatsen over de hele wereld: van vluchtelingenkampen tot pleinen. United Painting is een groeiende beweging van creatief activisme, die iedereen omarmt die graag meedoet.

KAV sponsort onelegety

KAV Autoverhuur sponsort paralympisch alpineskiër naar zijn #roadtoitaly. In 2026 neemt hij deel aan de paralympische winterspelen in Italië. KAV Autoverhuur draagt zijn steentje bij door het vervoer naar de bergen te verzorgen.

KAV werkt samen met Well Water

Zowel bij KAV Autoverhuur als bij Well Water staat duurzaam ondernemen centraal. Zo goed als mogelijk willen wij zorgen dat onze producten en diensten zo min mogelijk impact op het milieu hebben.

KAV heeft #hartvoordezaak

Mede dankzij onze investering zorgen we ervoor dat iedereen snelle hulp krijgt bij een hartstilstand, beroerte of hartinfarct en zoveel mogelijk mensen in goede gezondheid overleven.

KAV Autoverhuur en Stichting Anders

𝗞𝗔𝗩 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘃𝗲𝗿𝗵𝘂𝘂𝗿 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗔𝗡𝗗𝗘𝗥𝗦
Met veertien vestigingen door het hele land, meer dan 50 jaar ervaring en een breed scala aan bestel-, vracht- en personenauto’s (ook elektrische) is KAV Autoverhuur een betrouwbare leverancier van mobiliteit. KAV is daarnaast maatschappelijk betrokken en ondersteunt diverse maatschappelijke doelen. Vanaf nu is Stichting ANDERS daaraan toegevoegd.

Door dit aanbod kunnen alle 7 regio's van ANDERS gebruik maken van het aanbod van KAV Autoverhuur B.V.. Met honderden hulpvragen landelijk per jaar is vervoer vaak een uitdaging. Een keukenwinkel doneert een koelkast of een vloerenwinkel doneert een vloer maar kan dit niet leveren. Dan kan KAV Autoverhuur een groot verschil maken: zorgen dat de hulp op de juiste plek komt.

KAV & WoodYouCare

KAN ALLES VERDUURZAMEN
KAV is zuinig op onze planeet. En we dragen graag bij aan het verduurzamen van de vervoerssector. Daarom zijn we founding partner van WoodYouCare, die namens ons bomen plant in het snel groeiende KAVautoverhuur bos. Help jij ons mee te verduurzamen? Breng je gehuurde voertuig afgetankt en schoon terug, dan planten wij uit jouw naam een boom!

Plant een boom!

Telefoonnummers