Grote voertuigen huren

Helemaal op de hoogte?

Veelgestelde Vragen

Wat kost het om een kleine vrachtwagen huren?

Bij ons huur je een kleine vrachtwagen vanaf 135 euro per dag.

Welk rijbewijs is er nodig voor kleine voertuigen?

Afhankelijk van het type voertuig dien je minimaal in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Bekijk altijd de specificaties van je gekozen voertuig, zodat je over het juiste rijbewijs beschikt.

Tolwegen in Europa

Al rijdend door Europa ontkom je er bijna niet aan: tol! Veel landen heffen op verschillende belangrijke doorgaande wegen tol of hebben een vignetplicht.

LET OP: Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om te voldoen aan alle lokale wet- & regelgeving. Dit omvat zaken als vignetten, reflecterende hesjes en winterbanden. Deze zijn niet standaard aanwezig in onze voertuigen.

Ben je van plan om met een vrachtwagen naar België te rijden? Denk dan aan de verplichte On Board Unit.

Meer informatie over tolwegen in Europa vind je op de website van de ANWB.

Is een chauffeurspas verplicht?

Dit is verplicht bij alle voertuigen waar de (digitale) tachograaf is ingebouwd. Dit laatste staat ook vermeld bij onze voertuigen waar deze is ingebouwd.

Wat is een chauffeurspas?

Een chauffeurspas (ook wel tachograafkaart genoemd) is persoonsgebonden en registreert de rij- en rusttijden van de chauffeur.
Ook worden de kilometerstanden, de gereden afstanden en het soort rit bijgehouden.

Ik heb geen chauffeurspas, maar ben wel in het bezit van rijbewijs C. Kan ik een vrachtwagen huren?

Nee, u dient in het bezit te zijn chauffeurspas. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een digitale tachograaf. Dit betekent dat u zowel bij particulier als bij zakelijk huren in het bezit dient zijn van een chauffeurspas of bestuurderskaart om in onze vrachtwagens te mogen rijden. Rijbewijs C is niet voldoende. Deze kaart is te verkrijgen via het KIWA register, klik hier voor meer informatie.

Hebben jullie een oplossing voor automatische betaling van tol?

Helaas is er geen eenduidig systeem voor tol in Europa. Elk land heeft zijn eigen systeem en deze zijn niet compatibel met elkaar. Achteraf doorbelasten van de tolkosten is administratief lastig en een financieel risico voor ons. Daarom hebben wij besloten om geen Onboard Units, Tolbadges of andere automatische systemen aan te schaffen en door te verhuren aan onze klanten. Elke klant is zelf verantwoordelijk voor de tol die moet worden betaald.

Met een vrachtwagen naar België?

België kent verschillende tolwegen. Deze tolwegen zijn helemaal gratis voor personenauto’s, maar niet voor vrachtwagens en BE Bakwagens. Voor vrachtwagens en BE Bakwagens met een toegestaan maximumgewicht van meer dan 3500 kg is er een tolsysteem van kracht.

Alle vrachtwagens en BE Bakwagens die op de Belgische openbare weg rijden zijn verplicht een steeds ingeschakelde On Board Unit (OBU) aan boord te hebben. Deze factureert alleen de verreden kilometers op betalende tolwegen.

Meer informatie vindt je hier.

Ik huur als particulier. Kan ik een vrachtwagen huren zonder chauffeurspas?

Nee, u dient in het bezit te zijn chauffeurspas. Als u een vrachtwagen wilt huren dan heeft u naast een rijbewijs C ook een chauffeurspas of bestuurderskaart nodig vanwege de digitale tachograaf in onze vrachtwagens. Deze kaart kun je verkrijgen via het KIWA register, klik hier voor meer informatie.
Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u aan alle vereisten voldoet voordat u een vrachtwagen huurt om eventuele problemen of boetes te voorkomen.

Grote voertuigen huren

Op zoek naar betrouwbare grote voertuigen? Bij KAV Autoverhuur hebben we een ruime vloot aan grote voertuigen. Of je nu op zoek bent naar een grote auto, personenbus, bestelbus of vrachtwagen: we hebben voor ieder transportvervoer een oplossing voor jou.

Grote auto huren

Bij KAV Autoverhuur zijn we gespecialiseerd in het verhuren van grote auto’s. Ideaal voor een dagje weg of een lange vakantie. Zo rijd je al een grote KAV Hyundai Bayon vanaf € 69,- per dag, inclusief 200 vrije kilometers. Op deze manier kun je zonder zorgen de weg op.

Ben je op zoek naar een grotere auto dan de KAV Hyundai Bayon? Dan is de KAV Skoda Octavia Station de beste optie. De ruime auto biedt extra ruimte voor bagage en bevat de meest moderne voorzieningen en veiligheidsfuncties.

Wil je huren voor een periode langer dan een maand? Dan raden we aan gebruik te maken van onze shortlease opties. Kies de gewenste auto en de periode dat je wilt huren en wij doen de rest.

Grote bus huren

Ga je op pad met een grote groep vrienden of met de hele familie? Dan bieden onze grote personenbussen voldoende comfortabele zitplaatsen voor iedereen. Daarnaast ontvang je bij de huur van een personenbus standaard 200 vrije kilometers per dag. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Grote personenbussen

We hebben diverse grote personenbussen beschikbaar. Reis je met en groep tot 5 personen? Dan is de grote personenbus met dubbele cabine de juiste keuze.

Wil je ruimte voor grotere groepen? Kies dan voor de KAV Personenbus voor 6 personen, de KAV Personenbus voor 7 personen, of de KAV Personenbus voor 9 personen. Met onze ruime vloot grote personenbussen is er voor ieder wat wils.

Bij KAV Autoverhuur begrijpen we het belang van duurzaamheid. De KAV Peugeot e-Traveller is dé oplossing voor bewuste reizigers die op zoek zijn naar een groenere manier van reizen.
Met plaats voor 9 personen biedt deze bus voldoende ruimte voor al jouw reisbehoeften. De personenbus heeft een actieradius van 310 kilometer en je kunt snelladen tot 80% binnen 35 minuten. Je rijdt de bus al vanaf € 149,- per dag.

Grote bestelbussen

We begrijpen dat er verschillende redenen zijn om een grote bestelbus te huren. Onze grote bestelbussen zijn ideaal voor verhuizingen, evenementen of als je extra laadruimte nodig hebt voor transportvervoer. Je huurt al een bestelauto vanaf € 65,- per dag.

Zo hebben we bestelauto’s van 3 m³ tot grote bestelwagens van 15 m³. Heb je zware ladingen? Dan zijn bestelbusjes met laadklep de beste optie. Voor onze milieubewuste rijders hebben we een ruim aanbod aan elektrische bestelbussen.

Grote aanhangwagen huren

Heb je extra ruimte nodig om grote objecten of goederen te vervoeren? Onze grote aanhangwagens zijn ideaal voor het efficiënt vervoeren van zware ladingen. Met ons diverse aanbod aan aanhangers vind je altijd een oplossing voor je transportbehoeften.

De KAV Tautliner is een grote aanhangwagen met een laadvolume van 88 m³. Daarnaast heeft deze een schuifzeilsysteem, waardoor je het zeil eenvoudig aan de zijkanten kunt openen. Hierdoor wordt het laden en losproces eenvoudiger en verplaats je goederen middels een vorkheftruck. De KAV Tautliner huur je vanaf € 199,- per dag en is te huren met een rijbewijs CE.

Wil je een grote aanhangwagen voor je auto huren? Kies dan voor de Smartbak aanhanger. Deze is geschikt voor lichte transporten en is groot genoeg om achter je auto te hangen. Een Smartbak aanhanger huur je vanaf € 15,- per uur via de app met een rijbewijs B.

Vrachtwagens heb je in alle soorten en maten. Bij KAV Autoverhuur hebben we een breed assortiment aan grote vrachtwagens beschikbaar. Onze vrachtwagens beschikken over een laadvolume tot 88 m³ met een maximaal laadvermogen van 31.000 kg. Je huurt al een grote vrachtwagen vanaf € 153,- per dag.

Let op: bij het huren van onze vrachtwagens wordt een rijbewijs B, BE, C of CE gevraagd. Bekijk het gehele assortiment aan vrachtwagensen bekijk welk type rijbewijs je nodig hebt.

Boek jouw grote voertuig vandaag nog

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van grote voertuigen? Dan ben je bij KAV Autoverhuur op het juiste adres. Reserveer vandaag nog je grote auto, bestelbus, aanhangwagen of vrachtwagen.

Gerelateerde voertuigen

Telefoonnummers