Verhuurmedewerk(st)er (met flexibele inzetbaarheid vanuit Den Bosch en Breda) Tilburg | Fulltime / Parttime

KAV Autoverhuur is een team van enthousiaste medewerk(st)ers die samen dagelijks werken voor tevreden klanten en berijders. Met een netwerk van 12 vestigingen zijn wij een landelijke speler met meer dan 50 jaar kennis van zaken. Onder onze slogan ‘Kan Alles Vervoeren’ bieden wij zorgeloze mobiliteit in elk segment. Van personenbusjes, bestel-, bak- en vrachtwagens, maar ook personenauto’s! KAV Autoverhuur is het vertrouwde adres voor zowel bedrijven als particulieren.

Als groeiende organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte verhuurmedewerk(st)er die ons team in Tilburg komt versterken en daarnaast flexibel inzetbaar is vanaf Den Bosch en Breda. In de basis fulltime, maar wij staan open voor parttime invulling van deze rol.

Wat ga je doen?

Jij bent het visitekaartje van KAV Autoverhuur. Je loopt mee met de Rental Manager, die je de kneepjes van het vak gaat leren. Je adviseert klanten aan de telefoon of aan de balie bij hun keuze voor een geschikt voertuig. Of het nu gaat om dag, weekend of shortlease jij regelt dat het voor die klant goed komt. Vriendelijk en servicegericht help je hen op weg.
Snel kunnen schakelen is voor jou geen enkel probleem. Het ene moment maak je een voertuig met zorg schoon, kijk je of alles motorisch in orde is en het volgende moment handel je diverse administratieve taken af.

Wat neem je mee?

• Je hebt minimaal een VMBO – diploma
• Je bent in het bezit van een B rijbewijs (minimaal 1 jaar)
• Je bent flexibel en bereid om ook vanuit Den Bosch en Breda ingezet te worden
• Je kunt prima werken in een stressvolle omgeving en snel switchen tussen verschillende taken
• Je bent sociaal vaardig en spreekt goed Nederlands en Engels
• Je werkt zorgvuldig en bent bereid om je collega’s te helpen
• Je bent ook beschikbaar op zaterdag

Dit is ons aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie. Vanaf je eerste werkdag word je direct betrokken en ben je onderdeel van een hecht team.
Ervaring in de verhuurbranche is een pre. Heb je niet echt ervaring? Geen probleem, wij zorgen voor een goede begeleiding en een uitdagende baan in de automotive.

Enthousiast?

Stuur je motivatie en cv naar onze Netwerk Manager Imraan Ilahi, vacature@kavautoverhuur.nl.
Als je vragen hebt, neem dan contact op via
06 – 5807 5020

Solliciteer nu!

Telefoonnummers