Auto met kraan huren

Auto met kraan huren

Ben je op zoek naar een auto met kraan, oftewel een pick-up met kraan? Dan ben je bij KAV Autoverhuur aan het juiste adres. Wil je bouwmaterialen verplaatsen? Plantenbakken tillen? Of ben je op zoek naar de beste oplossing voor het verplaatsen van zware spullen? Onze pick-up met kraan helpt je met deze behoeftes.

Auto met kraan huren voor zware goederen

Wil je een voertuig met kraan huren voor het tillen van zware goederen? Dan is de KAV Pick-up met kraan de juiste keuze. Dankzij de sterke kraan en dubbele cabine is deze pick-up de ideale combinatie van functionaliteit en comfort. Deze pick-up huur je al vanaf € 199,- per dag.

De KAV Pick-up met kraan is een handgeschakeld voertuig met een maximaal laadvermogen van 1350 kg. Daarnaast beschikt de pick-up over een open laadbak, waardoor je eenvoudig de kraan kan besturen. Ideaal voor het tillen van zware goederen.

Ben je toch op zoek naar een pick-up zonder kraan? Dan hebben we meerdere KAV pick-ups beschikbaar. De pick-ups helpen je eenvoudig met het laden en lossen van goederen, maar dan zonder kraan.

Reserveer je auto met kraan

Wil je er zeker van zijn dat de KAV pick-up met kraan aansluit op je behoeften? Reserveer deze pick-up dan meteen bij KAV Autoverhuur.

Reserveren kan snel en eenvoudig op onze website of je kunt contact opnemen met onze ervaren experts om jouw specifieke wensen verder te bespreken.

Helemaal op de hoogte?

Veelgestelde Vragen

Kan ik een aanhanger met kraan huren?

Nee, bij ons kan je geen aanhanger met kraan huren.

Kan ik een vrachtwagen huren met kraan?

Nee, wij verhuren geen vrachtwagen met kraan.

Wat kost het om een auto met kraan te huren?

Een auto met kraan, oftewel de KAV pick-up met kraan huur je vanaf € 199,- per dag.

Kan ik een bakwagen met kraan huren?

Nee, wij hebben geen bakwagen met kraan binnen ons assortiment.

Telefoonnummers